Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Dovolím si poradit nějakou medikaci stran přípravků na klidný na spánek. Nespíte a napadají Vás jednoduše "nemožnosti". ;-)

Prohlášení všech opozičních stran ohledně neschopnosti aktuální vlády dávají tušit naprostý a okamžitě kladný vliv případného vítězství prakticky v celém spektru činnosti společnosti. Takže scénáře Vámi předložené nepřicházejí prostě v úvahu. Snad jen, kdyby se druhý den po vyhraných volbách rozhořel tak silný požár, že by třetí den a následující čtyři roky měla aktuálně vládnoucí třída co dočinění se spálenou zemí, kterou by volbami dostala věnem!

0 0
možnosti
PB

P40e41t52r 29B70u20r21i31a95n

12. 3. 2021 15:02

Někdo jiný, zrovna tak neschopný vítězit, když se ten covid nebude chtít vzdát.

Zdroj: https://kamm.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=767263

To ale přímo odporuje tomu prostému faktu, že v drtivé většině okolních států to jde, jen u nás pod vedením Já Nikdyneodstoupím Prvního, to nejde.

0 0
možnosti
VB

Pokud se život vrátí k "normálu", nejspíš přibyde soudních sporů kvůli nyní neřešeným různým přehmatům státu, zaměstnavatelů, nemocnic aj. Anebo v tom "normálu" budeme už jiní tvorové - poněkud zmutovaní, přežijí ti nejpřizpůsobivější. Každopádně budeme chudší, nastane boj mezi těmi solidárnějšími a těmi, kdo se nežinýrují žít na úkor druhých. Radši to berme s humorem, nebo si čtěme sci-fi s dobrým koncem.

0 0
možnosti
Foto

Být vámi, úvahy tímto směrem bych vyloučil, protože (jak píšete) máte výrazně nakročeno k psychické dekompenzaci a budete-li se dál zaobírat cyklickými neřešitelnostmi, riskujete zlom, po němž už budete od takových trýznivých úvah osvobozen.

0 0
možnosti
MB

Co budeme dělat ? No co by - budeme dále žít. Lidi se budou dále, chtít bavit ptákovinami - Vyměňovat manželky, vařit a excelovat v soutěži - "Co na to Češi"? Přivykneme tomu, že jsme ve 2 etapě - 7 let hojnosti - 7 let chudoby ! To vše již tady bylo a naši předkové tím prošli - přežili i kus života užili .

Všechno zlé je k čemusi dobré. Třeba už zvítězí teze - "Nic vám neslibuji - méně mluvit a více pracovat". třeba lidem dojde, že "Žádné to lépe", jim nikdo nezajistí. Není podstatné - "Co jsme chtěli - podstatné jsou výsledky" ! To si musí zajistit oni sami, jak ? Návratem k podstatnosti přirozena. Vědět, že po zimě přijde jaro - že ve výhledu zase bude podzim. Že žádný Mesiáš, duch Hradu - či Vůdce sekty neexistuje.

Stejně je to komické. Adolf sliboval tisícitetou říši - trvala 12 let. KSČ časy Věčné - 41 let. ANO i jakýsi spolek se vynašel - tak už pomalu končí ! Miloš končí - Rozumný a pracovitý člověk - Ten neskončí nikdy ! :-)

Vyhne se kecům - "Já jsem nic nedělal - ona dělala". Jednou lehká děva v Dědictví, podruhé naše Vláda. Pravda, folklor bude pokračovat lidovou slovesností, viz - Jó, dobře už bylo, jó za Andreje, to jsme se měli ... !

0 0
možnosti
  • Počet článků 490
  • Celková karma 33,39
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik