Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Snadná volba, na ovladači je takové kouzelné tlačítko a pohádka, která se nelíbí, zmizí. ;-D

Taky jsem vydržela jen kousek, ale je lepší se zeptat dětí, jestli jim se líbila, protože pro děti pohádky primárně jsou, ne?!

2 1
možnosti
Foto

To je moc jednoduché, paní Svobodová :-)

0 0
možnosti
Foto

Čt si jen polplettla žánry. Místo pohádky natočila předvolební agitku.

3 2
možnosti
DR

Nevím jestli agitku, ale snaží se tu slátaninu dobře prodat, viz včerejší slova Železného ve večerních zprávách, cituji: "Tajemství staré bambitky 2 mělo obrovský úspěch, protože si ji pustilo tolik a tolik lidí".

Tak tenhle "argument" mě fakt dostal a značně přispěl k mé výborné vánoční náladě, byť by se hodil spíš na Silvestra. ;-D

4 0
možnosti
FZ

Kdo chce psa být,hůl si najde vždycky...blog ubohý.

4 8
možnosti
Foto

J87i25ř82í 29K39i34n72d28l

25. 12. 2022 18:13

Nechápu, kde se vzalo přesvědčení, že vánoce bez pohádky na ČT nejsou vánoce. ČT musí být hodně v háji zeleném, když tahá fimy staré jak Metuzalém a ještě takové šity. Bomba je hlavní program a na něm normalizační zpěvák, milovník komunistů božský Kája.

1 2
možnosti
RK

Moc se mi líbí, jak se tu převážně senioři přou o to, zda je ta pohádka pro děti dobrá nebo ne ;-D

3 5
možnosti
Foto

To je normální, Radku, v diskusích o potratech také převažují muži.;-)

4 2
možnosti
KT

Pohádku jsem neviděla, přečetla jsem ale článek a diskusi. Hysterie některých, včetně autora, kvůli 135 Kč měsíčně mě ale naplňuje úžasem.

12 2
možnosti
Foto

Pan autor ovšem uvádí důvod svých úvah. Pro jistotu, abychom se nedivili. U nás na TV není čas (zaplaťpámbu), protože se hraje a zpívá a tvoří se živé historické obrazy (Jára C. by koukal).

5 0
možnosti
Foto

Přepnul jsem to po 20 minutách, asi jsem nebyl sám, kdo se na tuhle podivnost nedodíval do konce..:-( Takže souhlas a karma.R^

2 0
možnosti
JR

J66a25n 32R26á48ž

25. 12. 2022 15:58

Tajemství staré bambitky je nejtrapnější produkt ČT.

Respektuji názor opačný.

0 0
možnosti
Foto

Pokračování ne vždy přinese úspěch prvního dílu. Podle reakcí televizních diváků na pohádku Tajemství staré bambitky 2, to bylo přesně naopak. Štědrovečerní pohádka s Tomášem Klusem (36), Veronikou Kubařovou (35) a Ondřejem Vetchým (60) v hlavních rolích zabodovala. Ti, co neměli možnost vidět ji v kinech, byli mile překvapeni.

https://www.super.cz/1036163-necekane-reakce-na-stedrovecerni-pohadku-co-si-divaci-mysli-o-pokracovani-tajemstvi-stare-bambitky.html#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=super.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

1 1
možnosti
KK

Super.cz. Tak to jo. Víc netřeba dodávat. A že by poměr 65:35 svědčil o nějakém velkém zabodování? Já si to nemyslím.

2 3
možnosti
JK

A co třeba už konečně opustit tuto "filmovou pohádkovou tradici", která stejně vznikla v padesátých letech minulého století jako ideologický nástroj tehdejšího režimu ?

4 0
možnosti
  • Počet článků 487
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 723x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik