Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Já si pamatuji, že Fiala tvrdil, že snížení schodku o pouhých 80 mld. Kč by nebyl úspěch a jeho cílem je schodek snížit alespoň o 100 mld.

Dokonce Stanjura tvrdil, že si Schilerová do rozpočtu schovala vatu, kterou on rychle odstraní, aniž by musel škrtat v rozpočtech ministerstev !

;-D

Teď už ale nadšené řeči Stanjury a Fialy začíná přibržďovat nejen realita, ale i třeba taková Černochová, která požaduje vojenský rozpočet nejen dodržet, ale i akceptovat i navýšení nákladů na obměnu vojenské techniky !

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PB

Ač to mnozí hystericky nechtějí slyšet pravdou je, že za Kalouska se lidem zvýšily mzdy a vznikla jediná funkční důchodová reforma. Tedy ano, zrovna tenhle by měl sedět v poradním výrobu na MF.

8 6
možnosti
JD

To jako měla být důchodová reforma, nebo jen její část?

2 2
možnosti
Foto

Kalousek je velmi inteligentní, na rozdíl od autora tohoto blogu.:-/

7 9
možnosti
JD

Jandová opět uráží pana Kamma? Neuvěřitelné! Přímo nemožné!

1 0
možnosti
Foto

J52i87r88i 61C37i28z

7. 1. 2022 11:03

Kalousek? to myslite toho nomenklaturniho kadra v Narodni fronte pred r.89 za "mlade krestany" se socialisticko-komunistickym vzdelanim chemickeho smeru? Jestli jste myslel ve svem blogu opravdu tuto osobu, tak ten by klidne chemicky rozpustil predevsim vsechny socialni vydaje statu jen aby usetril penize pro sveho kamose Havu z komunistickeho PZO Omnipol (dodavala zbrane "revolucionarum" po celem svete). Ten muze kecat ty svoje rozumy na TV Barandov nebo CT, obe stanice jsou rizeny osvedcenymi nomenklaturnimi kadry (prevleceni bolsevici). Mozna jste ale mel na mysli jineho Kalouska, nebo treba Kalouse usateho (sova) a jedna se o maly preklep? Osobne tyto nomenklaturni kadry nijak nesleduji, stejne jsou rozlezli vsude ve statni sprave a malokde najdete slusneho vedouciho urednika, protoze po r.89 ve velkem presli do ODS a stale si plni svoje socialisticke zasady.

7 1
možnosti
PB

Snažit se ke Kalouskovi násilím vecpat jakýkoliv komunistický atribut je naprosto hulvátská lež.

4 5
možnosti
JL

Vždycky když se mluví o zadluženosti státu, vybaví se mi děcák v jisté obci za Prahou - díval jsem se na něj z nedalekého domu a vždycky mě udivovalo, jak má rozlehlý pozemek. V tom děcáku nebylo snad víc než 10 dětí. Pracovalo tam dost lidí, 10? A ten pozemek má odhadem tak asi 2000 m2. Děcka tam měla hřiště, kde si občas pár harantů hrálo, nikdy víc než 5. Asi 5 aut personálu parkovalo u budov. Pozemky v té oblasti jsou velmi drahé - dokonce i 5000 kč za metr. to je asi 10 milionů za tu zahrádku pro děti. To jsou peníze státu. A teď si vezměte, kolik takových pozemků stát ještě všude má. Tím nechci říci, že to mají prodat, ale určitě enní pravda, že stát je chudý, když m,ůže kvůli 10 dětem platit 5 lidí personálu, možná 10, držet sei řadu budovat a obrovský pozemek k ničemu.

0 0
možnosti
JL

Vlastně ten pozemek k něčemu je - pravidelně ho sekal nějaký údržbář, který za to ovšem je dobře zaplacen, jinak by to nedělal.

0 0
možnosti
ND

K tomuto, cituji váš text:

"Koupíme všechno, co si vojáci usmyslí, aby mohli pořádně vojákovat."

Ano, paní Černochová je velmi snaziva, tedy tam kde chce a pro co chce, zazlívám jí, že její angažovanost v záchraně nádraží Vyšehrad byla buď nulová, nebo pro ni okrajová když byla ve funkci na Praze 2. To nádraží, ten skvost půjde k zemi...

Ptala jsem se na fb k čemu potřebujeme zbrojit a pořád zbrojit, no, pes by ode mě kůrku nevzal jak jsem byla znectena, prý jestli nevidím, že kvůli napadení Ruskem, což vidí každý správně smýšlející občan.

Tak já nevím...

13 0
možnosti
LH

Nejlepší na těchto zakázkách je provize... Proto se budou realizovat...

8 0
možnosti
ZZ

Když Fiala slíbí, že vláda dodrží schodek 300 miliard, tak to také splní.

Žádné zbytečné covidové podpory podnikatelům se dávat nebudou a čekají nás světlé zítřky.

;-)

4 0
možnosti
JP

Z celého textu je nejvýstižnější ta vaše diagnóza.

4 10
možnosti
PK

Nejvíce mě zaujalo, že TV Barrandov stále ještě v éteru a někdo ho sleduje...;-D

7 0
možnosti
JK

Kalousek je nesmrtelný, na rozdíl od jiných politiků, po kterých neštěkne ani pes ještě v době, kdy zahřívají ministerské křeslo. Kdy naposled jste slyšeli o Hamáčkovi. Mirda v tom asi umí chodit, ale prezidenta prý dělat nechce, škoda, u voličů co posledně volili Zemana se slovy "aspoň bude nějaká sranda", by měl určitě prst nahoru.

5 0
možnosti
VR

To se mýlíte! Zemanovo voliči nenávidí Kalouska až za hrob a raději by si ruku usekli, než by mu hodili hlas.

4 0
možnosti