Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J62i78r54i 73C55i83z

7. 8. 2021 11:59

Vite pane Kamm, tady je opravdu tezke vybrat pruhlednou partaj podle programu. Byl jsem skoro ve vsech volbach spolehlivym volicem Zelenych. Ale jak se postupne ukazalo, Zeleni v CR se misto sveho programu smerujicim na prirodu prifarili k podivnym komplotum s partajemi, ktere mely v programu spise prirodu nicit. Navic posledne zacali Zeleni vytrubovat do sveta, s kym jo a s kym nikdy. Zatimco ve vyspele zapadni civilizaci maji "Grüne" velmi silnou pozici mezi volici prave pro sve postoje k prirode, tady zacnou zvanit uplne mimo svuj program. Tak je to i v tech partajnich koalicich pred volbami. Nikdo nevi, co lze od techto podivnych slepencu ocekavat, kdyby se nahodou dostali k moci. Podle mych zkusenosti z doby, kdy jsem trenoval v zapadni civilizaci, chybi vetsine partaji zrozumitelny vyklad jejich programu volicum. Mnohokrat jsem slysel rozhovory s pani A.Merkel (podle me nejuspesnejsim politikem povalecne ery v Evrope) a ta nikdy, rozumite nikdy se nevyjadrovala v diskusich k jinym partajim. Vzdy jen vysvetlovala svoje kroky v politice a proc je ucinila. Tomu i z pocatku jeji odpurci rychle porozumeli. Tady neslysite nic jineho, nez ze jina partaj vsechno dela blbe. Ted je v mode "Antibabis", nic jineho ty pofiderni partaje neumi a kdyz byly u moci, tak si vetsina lidi rychle vzpomene na ty zlodejiny a podvody. Vy jste jiz rozhodnuty, komu date svuj hlas, vetsina volicu taky a ja nejsem vyjimka.

0 0
možnosti
OK

O23t60t74o 87K24a53m58m

7. 8. 2021 14:26

Děkuji za upřímnost, budu také upřímný. Strana zelených byla ve své době opravdu progresivní stranou, ale bohužel, dopracovala to do neskutečných konců. Chtít v dnešní době, aby se strany nepomlouvaly, je nemožné a je mnohem jednodušší chrlit pomluvy, než vysvětlovat svůj program. Předvolební koalice se mi nelíbí, je to jako když se kluci dopředu domluví, komu nabančí. Uznával bych ještě, kdyby se logicky v koalicích násobil počet stran 5% pro vstup koalice do Sněmovny. Nevím proč se to změnilo, když stejně koalice mají potřebná procenta hlasů. (Že by pro jistotu, co kdyby???).

Je mi líto těch lidí (voličů), kteří se domnívají, že se v budoucnu něco zásadního změní. Ještě mnoho let budeme mít zastaralé a nefunkční zákony, nebudeme umět ještě hodně dlouho stavět včas a relativně levně, nebudeme umět efektivně vybírat daně, potlačovat šedou ekonomiku a eliminovat úniky financí do zahraničí. Jeden příklad za všechny. Řešíme nelegální ubytovny, neřešíme nelegální pracovníky. Zásadní věci řešíme sankcemi, zákazy, místo prevencí a pobídkou. Řešíme nepodstatné a unikají nám velké věci. Navíc objevujeme dávno objevené a vydáváme to za pronikavé úspěchy. Neumíme naslouchat a zamyslet se nad tím, zda ten druhý náhodou nemá pravdu. Čeká nás dlouhá cesta a nabídka na ty pochodující v čele je hodně tristní.

1 0
možnosti
Foto

:-) Na vodě byly i ,,šífy tlačńáky". Ty tlačil tlačný remorkér. Ovšem v politice je kde co na vodě, až z toho leckoho bota tlačí;-)

0 0
možnosti
VV

Jo, libi se mi kdyz vidim na Dunaji tlacit kamzika nejakou lod. Tem chytrym napovidam ze kamzik je jmeno slovenskeho remorkeru.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 490
  • Celková karma 33,39
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik