Foto

Danuše Nerudová se nevzdala své kandidatury na prezidentskou sesli, ona prostě nepostoupila do druhého kola volby a ocitla se tak mimo hru. A bývá zvykem, že takovýto kandidát se pak vyjádří, koho podpoří ve druhém kole volby. A Danuše Nerudová se rozhodla podpořit Petra Pavla. Jak prosté.

MV

Ve "vzdala se kandidatury" a "nepostoupila do druhého kola" je pro pana autora neuchopitelné. Ale napsal to tak, jak to vidí. Že hloupě?... není to poprvé ani naposledy

PB

P59e80t25r 13B56u34r94i52a31n

12. 6. 2024 15:37

Když se Danuše Nerudová vzdala své kandidatury na prezidentskou sesli, aby všechny možné volební hlasy získal Petr Pavel a ne nenáviděný Babiš,

tak bylo evidentní, že se bude muset stávající politická garnitura (pětidemolice) nějakým způsobem Danuši revanšovat.

-------

První věta a už dokonalý nesmysl. A tohle to si o sobě myslí, že nejenže umí přemýšlet, ale že i rozumí politice. To jste už rovnou mohl začít tím, že Rychetský zfalšoval volby, ODS vykradla důchodový fond po komunistech a Stanjura je elektrikář.

Takhle to dopadá, když voliči opozice chvíli přemýšlí vlastní hlavou místo předepsaných formulek z řetězáků a Čau lidi, které sestavují marketingoví odborníci na propagandu.

EH

Je to stejná zkratka jako že Turek pije savo a Dostálová neumí ani slovo anglicky.

JS

Danuše Nerudová se vzdala prezidentské kandidatury?

MK

Podpořila Pavla, po prvním kole myslím.

PK

Nerudová mě zas tak moc nezajímá, ale hlavně, že má po žížalkách Paroubek. To mě těší daleko víc.

VF

Dobrý den. Podle mého názoru je paní Danuši vaše dehonestující povídačka úplně, ale úplně u brusele. Je navýsost spokojená. Protlačila do 705 členného klubu vyvolených zbytečných parazitů přežvykujících v lukrativních podmínkách zbytečné floskule. To jí přesně vyhovuje. Založí si klan svých přisluhovačů a fámulů, bude cestovat tam a zpátky a bude si spřádat své konexe, ze kterých bude výhodně těžit až do konce života. Je nadosmrti zaopatřená a má vystaráno. Na všechny kritiky udělá dlouhý nos. Tak se točí svět.

PZ

Ještě není ani 2 roky po volbách a už sprostě lžete? Paní Nerudová se ničeho nevzdala, ale skončila v prvním kole na třetím místě.

Foto

J81o39s16e84f 16B30á58r84t70a

12. 6. 2024 12:30

Úplně stačí, že je ideově pevná

LH

Obávám se že pan Kolaja lepší určiě nebude

LS

To familiární oslovování....

Buranské, hulvátské.

MK

Asi stejně, jako když vaše klaka mluví o Babišovi, Okamurovi a dalších.

  • Počet článků 491
  • Celková karma 33,04
  • Průměrná čtenost 725x
Miroslav Horníček:

„Je těžké být debilem, protože konkurence je obrovská!“

 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Seznam rubrik