Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobře, já se taky nestydím, zvlášť hrdej na svoje češstvtí ale nejsem. Dost často se my Češi neprojevujeme zrovna nejlíp, a to se týká jak tzv. vrcholných představitelů, tak běžného občanstva denně potkávaného na ulicích a na internetových diskusích. Semtex a kontaktní čočky jsou fajn, ale byly dílem jednotlivců, nikoli udatného národa českého. Každej by měl být hrdej jen na to, co dokázal a vybudoval sám. O Formanovy filmy ani Lendlovy grandslamy se nikdo z nás nezasloužil, tak se jimi nechlubme.

3 1
možnosti

Lendl i Forman stejně tvořili a tvoří  v USA, jsou víc Američané než Češi. Navratilová je fajnová ženská, Trump je spíš trapná, ale ti národ nepředstavují. Nestydím se, ale hrdostí se má hruď zrovna nedme...

2 0
možnosti

Já se něšťyďím, ale připadá mi směšné být hrdá na nějaké vynálezy, které nemají se mnou nic společného. Ostatně je to jako s rodičemi, nikdo si nemůže vybrat, komu a kde se narodí. Semtex, kontaktní čočky, no a? Buďme hrdí na to, že i přes nátlak Němců, Rusů jsme si udrželi vlastní řeč a vlastní zemi a vlastní identitu. Byť se to teď snaží nějací amíkofilové pokazit...

2 1
možnosti

Asi mi nerozumíte. Vynálezy a objevy není to hlavní na co by jsme mohli být pyšní. Je spousta jiných věci, co český národ udělal. Tohle jsou věci, které řekli světu:,, Hele Česká republika existuje a nejsme tady úplně blbí".

1 2
možnosti

A já se za to nestyďmím.

3 1
možnosti

Člověk, který se nestydí za Česko, by se především neměl stydět za svůj rodný jazyk a v první řadě by se ho měl naučit řádně používat, a až potom poučovat. Já BY JSEM se styděl něco takového napsat.

2 3
možnosti
Foto

no, on i ten nadpis .....

1 3
možnosti

Také jsem chtěl napsal, že jsem nic nevynalezl, kolega níže mě předešel. Jinak se domnívám, že každý by se měl stydět za sebe, udělal-li něco špatně a mít dobrý pocit, udělal-li něco dobře. To by úplně stačilo.

5 2
možnosti
Foto

já taky ne....ale zajímavou vlastnost mám....např. nekradu...otázkou je jestli se s tím u nás chlubit nebo se za to stydět. ;-)

5 2
možnosti

Zas tak malá země nejsme. Jsou daleko menší....  Člověk by se neměl chlubit cizím peřím. Já jsem nevynalezl ani kontaktní čočky, ani semtex.

5 2
možnosti

Ale tunely umíme parádní. Také jsem je sice nevymyslel, ale o těch věcech co autor píše, čtu raději.

6 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1255x
Student SPŠ stavební v Hradci Králové. Milovník jakékoli dobré muziky, hráč na el.kytaru.

Odkaz na moje stránky na Facebooku -> https://www.facebook.com/pages/Kamil-Kol%C3%A1%C5%99-Blog-Idnescz/125154974338921