Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za 28 let jsme se změnili - i k lepšímu. Pak objev svobody slova - před ní jde svoboda myšlení. Pak hledání pravdy - dialog - k tomu, pak blogy dobré. Občas napíšu s plným vědomím - Připouštím, že mé názory nemusí být vždy správné ! Tvrdím však, že jsou moje - postoje naprosto neorganizovaného občana. A o to zde jde, to 41 let chybělo ... Svoboda je hodnotou ... :-)

1 0
možnosti

Máte pravdu, každý názor nám pomáhá tvořit si vlastní.

1 0
možnosti

Přestat psát blog nebo ukončit nějaký veřejný dialog znamená především to, že člověk si uvědomí, že existuje pár lidí, kterým jsou jeho názory blízké a existuje velmi mnoho lidí, které jeho názory nejen neoslovují, ale zásadně je negují. Nejde ale přece o to, aby čtenáři souhlasili, ale aby dobré podněty trvale narušovaly ty špatné :-)

1 0
možnosti

Máte pravdu. Každý má svůj způsob jak reaguje :-)

0 0
možnosti
Foto

A jeste jedna poznamka. Pred casem jste se rozhodl, ze nebudete psat blogy. Ze se nebudete vyjadrovat v mediich. Proste NE. A to je soucast vasi svobody. Pamatuji doby, kdy jsme se museli povinne vyjadrovat k soucasnemu stavu. A museli se vyjadrit vsichni. A kdo nechtel, razem byl na cerne listine.

Takze nepsat, mlcet, zalezt si do svoji boudy ( a pak zase vylezt a psat). I to je soucast svobody slova. Ja to tak vnimam.

0 0
možnosti

Máte pravdu a je to super. Chci - mohu, nechci - nemusím. :-)

1 0
možnosti
Foto

Jsem rád, že sis to rozmyslel. Blogerů, kteří jdou na dřeň, zas tolik není. R^

1 0
možnosti

Děkuji. Nevěřil jsem, jak mi to bude chybět :-)

0 0
možnosti
Foto

Pro me naprosto dulezita. Uz jen to, ze muzete rici " kral je nahy".

0 0
možnosti

Ano, říkáme co máme na jazyku a často si to ani neuvědomujeme.

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik