Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ano, třeba kolem 3%. Kolik dáte bance, to nevíte :-)

0 0
možnosti

A není to tak, že když koupím za tácek bitcoins, či jen jejich kousek, hned dám půlku těžařům?;-D

0 0
možnosti
PK

Ano. Ale vagóny peněz jsou již na mnoha stranách. To začne vyvažovat výkyvy. Protože i vagon peněz bude mít čím dal menší vliv. A souhlasím s vámi, již se asi nestane, ze by drobný investor vydělal desetitisícenásobek, ale ani nezažije takový propad. Přesto pohyb může být v desítkách %. Jako když si koupíte los nebo sportku a za 20 korun nevyhrajete nic nebo stovku. Ale systém jako takový se podle mě stabilizuje a zlepšuje fungování.

0 0
možnosti
Foto

To, že cena bitcoinu létá o tisíce dolarů nahoru a dolů, je známkou, že do obchodování s ním se zapojily hromadně už i těžké váhy s vagóny peněz, vybaveni investičními počítačovými roboty, schopnými reagovat ve zlomku vteřiny na pohyb ceny. Samo o sobě to ještě nemusí znamenat konec zlatých časů v obchodování s bitcoinem, ale docela jistě to znamená, že amatéři s pár drobnými, kteří si jdou zainvestovat pro radost a stírací los je pod jejich úroveň, už toho moc netrhnou.

0 0
možnosti
IJ

Asi stejně jako akcie, dokud tomu trh věří tak ne.

0 0
možnosti
RC

Bitcoin je letadlo - nejvice vydelali to, co se pripojili na zacatku. Ted jsme ve fazi, kdy vyrazne roste, cimz laka dalsi a dalsi lidi. A az se trh saturuje a masivne zacnou vystupoval spekulanti, tak letadlo spadne.

V podstate jen presun penez od spekulantu k jinym lidem.

1 1
možnosti
Foto

Bitcoin je daleko lepší komodita, než jakákoliv státní měna. Bitcoin není letadlo a za 10 let ho budou mít jen ti nejbohatší. Vedle toho budou další a další kryptoměny. Nejdůležitější na těchto nových komoditách je blockchain a decentralizace. Žádný vládce si nemůže s touto komoditou dělat co se mu zlíbí, tak jak to dělá se státními penězi.

0 0
možnosti