Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Spojení ANO a KSČM není vůbec nereálné, koneckonců to ani sám Babiš nijak kategoricky nevyloučil. To by si měli uvědomit všichni, kteří chtějí dát hlas ANO.

0 0
možnosti
Foto

Trochu děsivé, ale karmu jsem dala. :-)

Jinak já stále dokola opakuji:VĚTŠINOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM, VĚTŠINOVÝ VOLEBNÍ SYSTÉM.....

1 0
možnosti
JS

J10a65r64d18a 16S89o59k31o17l

10. 10. 2017 6:36

Socanů mám plné zuby.Oblbování lidí a kde mohou tam je oholi.Rv

0 1
možnosti
PK

Nejsou moji preferencí, ale do českého systému patří. Nechci, aby případnou díru po ČSSD zalepil např. Jiří Paroubek s nějakou opět vytunelovanou stranou.

3 0
možnosti
Foto

On každé velké straně prospěje opoziční půst. Problémem zůstává, že Tebou zmíněný scénář není tak nereálný a šílenci se opravdu mohou dostat k pákám. A náš systém soudnictví a policie zdaleka není tak nezávislý.

Trochu se začínám bát.

3 0
možnosti
PK

Stále si myslím, že jedna věc je co ukazují průzkumy a realita bude jiná. Nebo spíše tomu chci věřit.

0 0
možnosti
KV

Mě spíš vyděsilo, že Sobotka chce za každou cenu do Europarlamentu - jinak si ten jeho OBRAT k rychlé potřebě přijetí Eura neumím vysvětlit... !!Rv

3 0
možnosti
PK

Když tam ČSSD odsunula Špidlu, tak má podobné chutě.

1 0
možnosti
KV

Pobavilo by to, jenže kecáte. KSČM do vlády nechce. Těm je dobře v opozici.

1 0
možnosti
PK

To, že někdo něco tvrdí, neznamená, že je to pravda.

2 0
možnosti
MB

V porvé řadě jsem fascinován, kdy kandiduje 31 subjektů. To znamená, že existuje 31 cestiček, jak se dobrat k blahu ! Voby zřejmě jsou o revoltě - odmítá se to staré. Pak je i tragi stranda, kdy řešení je spatřováno v kvazi spolcích ! Sekta Ano s neuvěřitelným propletencem střetu zájmů oligarchy + KSČm zostuzující slušné a pracovité lidi + Okamurovci - postraším tě a pak tě zachráním ! Vidím a stále vytýkám postavení hradního pána ! Absolutně ničím nepřispívá k očištění kořenů r.1989, nejsme a zdá se - dlouho ještě nebudeme vyrovnáni se svou minulostí. Žel, možno konstatovat, že populistický pseudosocialismus s xenofobními prvky u nás opět zvítězil ! ... :-)

2 0
možnosti
PK

Uvidíme, nakolik budou průzkumy reálné a nakolik lidé otevřou oči.

1 0
možnosti
MP

Dobře napsáno.Náš systém stran a straniček, různých koalic, kompromisů, bratříčkování a nenívisti není šťastný.Politické strany by měly být pouze dvě.A "voko bere".Strana s větším počtem poslanců by měla hrát prim v době její vlády.

1 0
možnosti
MN

Vystředované předvolení preference ukazují, že ANO + SPD + KSČM mají momentálně v parlamentu 119 křesel, tedy téměř ústavní většinu:

http://kdovyhrajevolby.cz/

A co by vlastně bylo špatné na takové vládě? ANO ukázalo, že je profesionál na řízení provozu státu, Okamura by hlídal státní zájmy a KSČM má docela dost schopných a pracovitých lidí, kteří by v provozu státu byli jistě užiteční.

2 1
možnosti
PK

Byl by to slepenec bez společného tématu. A protože MOC chutná a riziko, že by si to oblíbili a příště již neuspěli by svádělo k tomu, udělat vše, aby si udrželi tuto moc i do budoucna. A to nemluvě o vámi zmiňované ústavní většině. Historie i současné okolní země nám ukazují, jak rychle lze otočit zákony ve prospěch těch, kteří mohou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 130
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1764x
Začal jsem s nemovitostmi, financemi a přes to se dostal osobnímu rozvoji. Jsem lektor, protože mě to baví. Sám jsem si prošel údolím prokrastinace. 

web: kamaspavel.cz

Díky za podporu :-)

Seznam rubrik