Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

honzajaka

3. 5. 2010 14:32
proč

se Polsku a Česku nedostalo pomoci i když měli uzavřeny spojenecké smlouvy? Protože nikomu z Anglie, Francie a USA na nějakém slovanském Untermensch nezáleželo ani za mák. Prakticky kdyby Hitler tehdejším velmocím slíbil, že se na ně vykašle a všechny Čechy, Slováky Maďary Rusy Ukrajince pošle do plynu, tak by mu ještě rádi dodali technologii, konečně byznys je byznys

0 0
možnosti
JP

johnpeters

3. 5. 2010 12:25
Podhoubí

komunistických myšlenek vyrašilo v 19.století právě v Německu, prakticky i teoreticky.Tam žili i čerpali peníze pro revoluci ruští bolševici,potažmo Lenin.A když píšete o 2.svět.válce,zabýváte se důsledky,a ne příčinami.Krátce-,uzavření míru v roce 1918 bylo ze strany V.Británie a Francie lichvářské zbavení se potencionálního obchodního konkurenta Německa na věčné časy-viz právní zničení jeho obchodního lodstva,sance a obsrukce pro německý dovoz i vývoz,reparace,které se nedaly zaplatit,zabrání srdce průmyslu Porúří,blokace dovozu surovin do řiše,a tak dále.TO byla prapříčína inflace,bídy a hladu v Německu,která umožnila Hitlerovi to,čím zbídačelé německé masy ovládnul-socialismus,populismus,a nacionalismus.Rusko celou tu dobu bylo pouze rádo,ze nechcíplo hlady.

0 0
možnosti
VK

kavatr

5. 5. 2010 8:38
Re: Podhoubí

Pokud jste pozorně četl tento blog, pak Vám nemohlo ujít, že navazuje na blog předchozí. Ten pak opět navazuje na předcházející blog. Jinak řečeno. Jde o jednu řadu mých blogů. Ta je věnována vývoji lidské společnosti. Její začátek je v blogu nazvaném "Kouř, oheň a revoluce" ze dne 9. 11. 2009. Danému tématu se věnuji každý čtvrtý týden. Vždy v pondělí a ve stejnou dobu. Tento blog tvoří výjimku, protože navazuje na předchozí z minulého týdne. Ale to má svoji logiku.

Tento blog však není posledním z uvedené řady. Nejde mi totiž o komentování jednotlivých událostí, nebo sdělování svých názorů na ně.

Snažím se sdělit svůj pohled na člověka jako jeden z celé řady živočišných druhů na této planetě s cílem dospět k závěru čím se člověk skutečně liší od ostatních živočišných tvorů a v čem spočívají skutečné příčiny zla a nespravedlnosti v lidské společnosti.

 Pokud Vás to zajímá, přečtěte si i předchozí a věnujte pozornost následujícím.

Kromě toho, druhá část blogů je věnována právu.

0 0
možnosti