Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Martin Faltyn

2. 1. 2011 4:17
Jak to chodí jinde

Možná Vám trochu otevře zážitek z mé předvánoční návštěvy Tokia - v druhé půli... "Vnímal jsem i prodavače a zákazníky... "

http://faltyn.blog.idnes.cz/c/168722/Tokyo-Tokyo.html

Nemám samozřejmě na mysli, předklon před zákazníkem v 90 stupních, i když řadě českých prodavačů by to velmi prospělo. Doporučuji následující pasáž, ve které popisuji jak jsem nakupoval hudební DVD.

Když se pak člověk vrátí do Evrop,y najmě do Česka a ještě si přečte jakého ze sebe děláte hrdinu... ;-O

0 0
možnosti
3XZE

3 x zablokovany exorcista

1. 1. 2011 14:14
Nic proti prudičum, ale oni i podavači

v megagrámech jsou odborníci na svém místě. Koupil jsme si novou TV, zvuk prý sice ladil Mark Levinson, ale co si budeme povídat, do placaté TV, dobře hrající  reproduktory nenarve ani svatý ladič od Sisi. Pojal jsem proto myšlenku pořídit k nové TV nějaké solidnější zvukové řešení. Navštivil jsem největší obchodní řetězce elektro s požadavkem na dobře hrající 5.1 zvuk k TV. Zde je několik  perel od odborníků. Pane tohle dobře hraje má to 1000W, taktně přecházím rozdíl mezi dobře a nahlas hrající a šalamounsky povídím, já vám nevím  1000W to mate pri 50V 20A trochu se mi nezdá, že by ty provázky, odhadem průřez 0,35mm2 dokázali přenést 20A a neroztect se.  pane to je Samsung, jejich technici vědí co dělají.

Dobrý den nějaká zvukové řešení k TV? Domácí kina máme tady . Ja nechci domáci kino, DVD mám a nepoužícám, tak to vám nemůžu pomoci. (Oba stojíme cca 50cm od AV recieveru Onkyo. Šlo by pokračovat, ale prostor je omezen, stejně jako odbornost českým podavačů v mega grámech.

0 0
možnosti
R

raks

1. 1. 2011 16:31
Re: Nic proti prudičum, ale oni i podavači

Dobrý den,

pokud hledáte radu v obchodě, je vina na Vaší straně. To je jako čekat východ slunce na západě. Internet máte, najděte si tam, co  potřebujete, porovnejte ceny, zjistěte dodací lhůty , dolaďte emailovou korespondencí a běžte si přímo pro svoji věc. V těch megaobchodech prodavače vůbec nenajdete, tam jsou jenom doplňovači zboží a ještě tak brigádníci, ženy z domácnosti bez znalosti oboru  rády vezmou tuto špatně honorovanou práci o sobotách i nedělích.

Považujte za štěstí, že najdete někoho na pokladně, kdo umí přijmout platební kartu.

Učební obory  - prodavač toho či onoho - byly dáááávno zrušeny.:-)

Vy jste se zřejmě nedávno vrátil ze zahraničí, že, ale to nesrovnávejte.;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 177
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1463x
Jen se tak dívám a naslouchám tónům kolem sebe.