Všichni na palubu a jedem!

Kromě zmizelého malajsijského Boeingu 777 se v posledním předjarním týdnu řešila v našem regionu další záhada. Z oděvních obchodů zmizela pruhovaná trička. Mezi prodavači a jejich dodavateli vypukla panika, neboť se jim jen s obtížemi dařilo uspokojit nebývale zvýšenou poptávku po tomto zboží. Teprve v sobotu 22. března to všem došlo!

Za modrobílou záhadou zmizelých trik stál Námořnický bál, který v Hulicích pořádalo o.s. Kalňáci. Plně obsazený zaoceánský parník se s hosty i posádkou vydal směrem k vytyčeným souřadnicím s názvem „Zábava“ a „Tanec“ pěkně zostra. Plavčíci i důstojníci z posádky i návštěvníků měli plné ruce a nohy práce, aby stíhali vše, co na ně plavba přichystala, a nebylo toho zrovna málo. 
Předně takřka permanentní smýčení horní dřevěné paluby, které provázeli a přísně dozorovali členové lodního orchestru Expres v čele s kapitánem Jiřím Krpálkem. Naštěstí se v podpalubí našel dostatek prostředků, jimiž se úbytek energie dal snadno doplnit. Lodní posádka Kalňáků zkraje večera nastoupila k předtančení, letos tak trochu i s bonusem mariňácké přehlídky, ale dál už to bylo jen na hostech. Ti se ve svých kostýmech a s připravenými rekvizitami bavili až do tří nad ránem, kdy se takřka na povel vylodili a rozešli. 
Posádka Kalňáků děkuje všem za báječný večer. Svým hostům za to, že přistoupili skoro jako jeden muž na hru na námořníky, kapele Expres za obdivuhodné nasazení a po všech stránkách bezkonkurenční námořnickou službu a všem ostatním za příjemnou spolupráci a podporu.

 

Všechny fotografie z akce zde

 

DĚKUJEME VŠEM SPONZORŮM NAŠÍ ZÁBAVY:

Soutický myslivecký spolek HUBERT, který nám věnoval do tomboly divoké prase.

Pivovar KÁCOV, který nám věnoval velký sud výborného kácovského piva.
Rybáři Soutice, kteří nám poskytli prostředky na nákup rybářského překvapení do tomboly.
SDH Soutice, rovněž děkujeme za poskytnutí finančních prostředků na další velké překvapení do tomboly.

 

 

 

Autor: Olga Bílková | pondělí 24.3.2014 19:24 | karma článku: 6,35 | přečteno: 316x