Rebelové všech zemí, strojte se!

Na hulický taneční parket v sobotu 24. března nakráčeli hosté v retro stylu zlatých let šedesátých. Pánové v pestrých košilích pyšně přivedli své Buginy a Terezy oblečené do pastelových sukní s širokými pásky, se stuhami v natupírovaných účesech, s kopretinami v uších. Pořádající o.s. Kalňáci se při volbě tématu jarního bálu inspirovalo barevným muzikálem Rebelové a návštěvníkům se očividně tímto stylem trefili do vkusu.

Báječným překvapením večera bylo taneční vystoupení pořádajících Kalňáků. Dámy za barem odhodily utěrky a ostýchavost, coby křoví přibraly něco málo pánů a na sled muzikálových písní „vystřihly“ tolik tanečních figur a pozic, že potlesk byl přímo ohlušující. Hudebníci humpolecké kapely Expres je za to odměnili písní o podařených poupatech a v podobném duchu se pak odvíjel celý rozverný večer.

Poděkování za něj patří nejen pořadatelům, ale i jejich sponzorům a příznivcům - tradičně OÚ Hulice, letos kromě jiných také Pivovaru Kácov. Rebelové a rebelky se zdrželi i přes půlnoc a svorně litovali hodiny tance, o kterou je změna letního času připravila. Ale co - přestat se má v nejlepším, protože o pozdních návratech se na vesnicích moc rádo š-š-š-š-š-š- šepotááááááá!

A teď několik fotek kapely, z tanečního vystoupení, krásného oblečení hostů a tance:

 

 

 

 

 

Další fotografie jsou na http://kalnaci.rajce.idnes.cz/Rebelove_-_tanecni_zabava%2C_24._brezen_2012/

 

A ještě video z tanečního vystoupení

http://www.youtube.com/watch?v=lnhw8Hmyudc

 

Autor: Olga Bílková | úterý 27.3.2012 16:01 | karma článku: 12,58 | přečteno: 2039x