Chmelová brigáda podle Kalňáků

Na mimořádnou sobotní směnu v Hulicích se brigádníci dostavili včas a v dostatečném počtu (i když kádrové rezervy by se určitě našly). Někdo autobusem, někdo po vlastní ose, ve valné většině však v předpisovém pracovním oděvu. 

Některé ženy a dívky sice oblékly namísto montérek jen lehce frivolní šaty a sukně, ale i romantika a sex-appeal ke chmelové brigádě patří. 
Jako první vyrazila na pole veselá brigádnická partička z Humpolce. Říkají si Expres a odvážnému názvu nezůstali nic dlužni. Svým nasazením strhli tito pracovníci ostatní k přesvědčivému výkonu a byli to oni, kdo po celou směnu udávali rytmus a tempo. 
Všem šla práce moc pěkně od rukou i od nohou, takže záhy došlo na oddech s kulturním programem. Postarali se o něj brigádničtí referenti a organizátoři směny a sklidili zasloužené uznání. Pro své svěřence měli připravené pohoštění, pro nejlepší brigádníky i věcné odměny. 
Chmelová brigáda v Hulicích se opravdu vydařila a její účastníci se nad ránem rozcházeli s pocitem dobře odvedené práce. Organizátoři všem děkují za příkladný přístup a těší se na další společné setkání.

 

Video z tanečního vystoupení Kalňáků pro zpříjemnění večera všem přítomným:

Fotografie z celé zábavy zde

 

 

 

Autor: Olga Bílková | úterý 22.3.2016 5:00 | karma článku: 9,15 | přečteno: 195x