Barevná "sedmdesátá"

Barevná „sedmdesátá“ přivlála v první jarní den na hulický bál na zvonových rukávech i nohavicích. Choutky na zábavu ve stylu muzikálu Mamma mia a písniček skupiny ABBA měli Kalňáci dlouho a letos si sen konečně splnili. 

 

Z toho možná lehce zaznívá, že si snad členové našeho spolku pořádají taneční večery sami pro svou radost… A je tomu skutečně tak. Podmínka však zní - pobavit při tom co nejvíce hostů a všem se postarat o pohodový zážitkový večer. 

No a nebyli by to Kalňáci, kdyby se nepokusili vnést do večera jistou hravost. Již samozřejmou nadstavbou bylo tematické předtančení v podání samotných organizátorů. Dámská část taneční skupiny připomněla publiku radosti i strasti postav muzikálu Mamma mia!, pánové jejich malá dramata odlehčili ofenzivním útokem ploutvonožců. Krásné to bylo!
Světem však cloumají „Money, money“, a tak speciálně pro tento večer vydali Kalňáci emisi vlastní měny – Kalnické Tobany v hodnotě 10 Kč. Podarovali jimi okostýmované i jinak sympatické návštěvníky, kteří si za ně mohli v suterénním baru dopřát dezert nebo ostřejší mok. 
Ale dosti o bonusech - zábava sama o sobě byla super. Disko nenechalo chladnými ani muzikanty humpoleckého Expresu a ti sedět nikoho dlouho nenechali. Lesku jejich produkci dodávaly nejen flitrové obleky, ale především chytlavé písničky a jejich báječné provedení, což lákalo k tancům vášnivým a rozverným.
Užili jsme si to všichni. A pěkně skoro do rána. Děkujeme milým návštěvníkům za povedený večer a nápadité kostýmy, sponzorům za pěkné ceny do tomboly, kapele za věrnost. No a Kalňáci, ti sice na chvíli vydechnou, ale už plánují příští bál. Téma?
To přece musí být PŘE – KVA – PE – NÍ!

 

Všechny fotografie zde

 

 

Autor: Olga Bílková | čtvrtek 11.6.2015 19:18 | karma článku: 5,28 | přečteno: 168x