Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
EM

Děkuji za článek. Vážím si Vašeho názoru, příspěvku. Jen bych chtěl připomenout, jaký postoj měli Poláci před Mnichovem .... kdy požadovali vůči našemu státu územní ústupky. A jinak zkušenosti s Poláky osobně - drtivá většina z nich jsou namyšlený a zákeřný .... ale jinak co člověk to názor/zkušenost.

1 0
možnosti
OF

Za sebe mohu rict, ze jsem horsi narod nepotkal......

Tak to je síla. není to o Romech, tak cenzor nebude reagovat, že ?

1 1
možnosti
FH

F19e67l13i41x 12H58o83r47á79k

5. 12. 2012 13:21

Zatímco váš příspěvek 4.12. v 9.24 o "xenofobní pakáži" je úplná selanka ... :-P

0 0
možnosti
FH

Pěkný článek i fotky. R^

2 0
možnosti
JC

Když bylo Slezsko poničeno Mongoly (Tatary), nebylo polské, ale české.

To jen tak na okraj.

2 0
možnosti
FK

To máte samozřejmě naprostou pravdu; beru to z dnešního kontextu. Ale slezskou vazbu na České království jsem tuším zmiňoval :-)

1 0
možnosti
LH

Moc krásný článek. Nádherné fotky. Díky.

3 0
možnosti
FK

Mé díky. Za fotky orlích hnízd vděčím mamince, kterou jsem do těchto míst vytáhl - ona je mnohem lepší fotografka než já. Mně jde spíš to psaní :-)

0 0
možnosti
JP

J10o48s69e43f 47P53o50t10r

3. 12. 2012 20:52

Moc hezké, pište o Polsku dál.

3 0
možnosti
FK

To můžu určitě slíbit - a o dalších zemích, které mě fascinují. Budu rád i za tipy; případně se mrkněte třeba i na facebookovou stránku http://www.facebook.com/ordal.cz

0 0
možnosti
DK

Snimky krasne, verim i tomu dobremu jidlu, ale s lidma mam vlastni velmi bohatou osobni zkusenost a to jak konkretne z Polska, kde jsem nejakou dobu bydlel, z Ceska (ziji na miste, kde je Polaku snad nejvice) a dale z Nemecka, USA a Britanie (vsude jsem stravil minimalne pulrok). Za sebe mohu rict, ze jsem horsi narod nepotkal. Ano, mohu prohlasit, ze vetsina Polaku je na prvni pohled velmi pratelska, mozna vice nez ostatni naordy, ale tolik podrazu a false jsem se od zadneho jineho naroda nesetkal a mam-li pocitat financni ztratu, kterou mi Polaci zpusobili (at uz kradezemi, vandalstvim ci jinak) vysoce prekracuje ztraty, ktere mi zpusobili Romove. Mam mezi Polaky i par dobrych pratel, ale jsou to opravdu tezce vyselektovane vyjimky z toho velkeho poctu. Znam i par Nemcu bydlicich pobliz polskych hranic a ti jsou zdeseni z toho, jak jim tam Polaci podnikaji najezdy a kradou auta.

4 0
možnosti
FK

Taková zkušenost mě velice mrzí - já neměl s Poláky žádné pracovní vztahy, jen znám dost polských studentů, pár historiků a spoustu "místních", kteří na mě vždy dělali ten nejlepší dojem.

1 0
možnosti
FK

Děkuji - karma především pro krásné Polsko!

1 0
možnosti