Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jaképak "rozdělená i po Listopadu"? Před Listopadem byla jednotná; formálně podporující režim na 99.9%, reálně v jednotná v očekávání onoho "krásného dne, kdy by to šlo". Po Listopadu konečně může mít pluralitu názorů, takže proč mluvit o "rozdělené společnosti" jako kdyby to bylo něco špatného? To snad mohou říkat jen ti, kterým na totalitě vadilo pouze to, že to nebyli oni kdo byl u moci.

0 0
možnosti
Foto

je zbytečné nad tím plakat, současný režim je založen na ovládání většiny menšinou a to jinak zajistit nelze

2 0
možnosti

Rv

Vy si vybíráte zdroje!

:-)

1 0
možnosti
Foto

Určitě se mi nepodaří pojmenovat přesně příčiny toho, co je mnohými lidmi pokládáno za rozdělení spolecnosti (aktuálně částečně přítomno). Nevědomí - zneužívané i vědomě a cíleně udržované a dokonce prohlubované. Není to ani málo chutné, když se dospělí muži v předstírání silných citových hnutí tak nepřesvědčivě jako by rozcítí, jak by se měli prodat za vysokou cenu pro prožitek srdce. Pro iluzi. Jak nevěstky. Jeden už musel varovat své bratry, že snad již vyvrhne se nad hříchy - znechucen jimi. Dá se nacvičit a ještě zdokonalit to kašpaření? A pozvednout je ještě výše? Umělecky? Snad ještě kříž, u všech všudy, začnou třímat a zaklínat jím zlořády. Zahánět jím ta naše mámení - to, co vidíme, přestože prý nikdy nestalo se. Hyeny a jiná stvoření již vzduchem létají. Obrazy Hieronyma Bosche.

0 0
možnosti
Foto

Českou společnost rozdělují frustrovaní pravičáci, kteří opakovaně sahají po násilí: Začalo to atentáty na komunisty (Svoboda, Dolejší), pak vajíčka na socdem a teď vyhazují kytice.

2 2
možnosti
PS

P48e71t11r 57S66k64á81l35a

22. 11. 2018 23:26

To teda ti frustrovaní pravičáci pritvrzuji. Když už po atentátech sáhli i k brutálnímu vyhazování kytic.:-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Bývalý dlouholetý zaměstnanec jednoho státního podniku. Jsem absolventem vysokoškolského bakalářského programu v oboru žurnalistika, ale nikdy jsem v této oblasti nepracoval. Abych se vyhnul termínu "normální", tvrdím, že nejzajímavější je na mně to, že na mně celkem nic zajímavého není. Hlavně u mě absentuje tah na branku, negativní reakci u mě vyvolává zmínka o užitečné práci pro tým a jiné projevy manažerské kultury.

Seznam rubrik