Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak jste tomu hnutí ANO v článku dost naložil. :-)

Dovolte mi proto, abych zase já tento jednostranný článek poněkud vyvážil.

Opravdu si myslíte, že strany jako ODS (v čele s učebnicovým demagogem Fialou), STAN, TOP 09 a KDU (záměrně vynechávám Piráty) jsou plné čestných, tvrdě pracujících hochů? Jasně, ani mě se nelíbí prodlužování vyšetřování kauzy Ptačí hnízdo, ale je snad dle Vás naprosto v pořádku a normální, když se sejdou nejvyšší zástupci výše jmenovaných stran a na základě 1 (navíc ještě dost problematické - např., že podle všeho reportéři porušili zákon) reportáže okamžitě Babiše odsoudí?!!To, že se to stalo pár dní před výročím 17. listopadu, je zřejmě také dílem naprosté náhody a vůle boží. ;-D

A jen tak mimochodem, NEJSEM voličem hnutí ANO.

2 0
možnosti
Foto

Nemyslím. Ale myslím si, že tradiční strany včetně KSČM (proto je v textu adjektivum "demokratické" v závorce), mají svoji historii především pak svoje ideje, které v něčích očích mohou být i koulí u nohy. U ANO tuto kouli nevidím a ANO z toho také těží.

0 0
možnosti
PB

P87e60t20r 27B35u26r48i64a43n

26. 11. 2018 3:20

Trochu mi ve vašem blogu vadí to násobení záporek. Zní to celé jako účelově účelové. Nekarma.

0 0
možnosti
Foto

Nic proti tomu, konkrétně v "nevyslovení nedůvěry" jde ale o přesnost.

0 0
možnosti
Foto

Do kamene nebo do hlav těm, který to pořád nedochází, tesat, hezky jste to napsal, R^.

1 0
možnosti
Foto

A jak byste to chtěl udělat, aby v našem volebním systému dostala nějaká strana více než 50% hlasů? Opravdu už nemáme vládu jedné strany ;-)

1 0
možnosti
LC

Když vás tak čtu, třeba ... počet stoupenců názoru s jejich oprávněností nesouvisí ... proč nějaké volby. Ze svého středu se vybere rada "chytrých", kteří mají (svoji) pravdu a je to. Nač obtěžovat občany nějakými volbami, když stejně volí špatně.

3 0
možnosti
Foto

Volby jsou delegováním podílu moci na tu či onu politickou reprezentaci. Pak tedy platí, že celá množina občanů (včetně nevoličů) má takovou vládu, jakou si zaslouží. Pravda v tom ale nehraje žádnou roli.

0 0
možnosti
KS

Demokracie má jednu nevýhodu. Demokraticky se dá volbami zrušit.

0 0
možnosti
Foto

Má i druhou nevýhodu - dá se zrušit i nedemokraticky ;-)

1 0
možnosti
Foto

R^Pokud jste dnes slyšel paní hejtmanku Vildumecovou, už byste "věděl", že to, co Vás zaujalo, naše občany vůbec nezajimá. Tím nechci říci, z bych se snad chystal jmenovanou oslovit, kdykoli bych si nebyl jistý nebo dokonce vůbec nevěděl, co mne zajimá:-)

1 0
možnosti
Foto

V mém případě paní hejtmanka přispěla poslední kapkou. Za to jsem jí vděčen.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 646x
Bývalý dlouholetý zaměstnanec jednoho státního podniku. Jsem absolventem vysokoškolského bakalářského programu v oboru žurnalistika, ale nikdy jsem v této oblasti nepracoval. Abych se vyhnul termínu "normální", tvrdím, že nejzajímavější je na mně to, že na mně celkem nic zajímavého není. Hlavně u mě absentuje tah na branku, negativní reakci u mě vyvolává zmínka o užitečné práci pro tým a jiné projevy manažerské kultury.

Seznam rubrik