Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Kádnere, co chcete v praktickém hledisku dělat s uzavřením divadla? Máte na to nějaké "praktické" plány, či směry? Nebo jsou to pouze teoretické dohady? Zajímalo by mne, jak to chcete prakticky řešit. 

Děkuji.

0 0
možnosti
Foto

Pane  Farský, Činoherní klub v Ústí měl vysokou návštěvnost. I já jsem tam jezdil z jiného města. Ústí mělo Severočeské divadlo opery a baletu a velmi kvalitní. Jezdili na tam lidi z celého okolí. I to  rádní v Ústí zlikvidovali s odůvodněním, že nejsou peníze. Přitom Ústí vlastní zemní stadion, který nákladně opravilo a dál do jeho provozu vráží miliony. Stejně tak vlastní fotbalový stadion, do kterého vráží rovněž miliony a v současné době tam staví tribunu.  Ve zbytečných věcech, ve kterých Ústí utápí peníze je mnoho, ale na kulturu Ústí peníze nemá.

0 0
možnosti
Foto

Asi jste tam jezdil málo. :-)

0 0
možnosti

Nesouvisí to seškrtání náhodou s pokutami za chyby v dotačních programech?

0 0
možnosti

Neuvedl jste jediný argument, který by obhajoval udržení divadla a ani argumenty k uzavření divadla. Jediné co jste uvedl bylo "Já" a ještě jeden z "ODS". Jaké jsou důvody? Náklady jsou příliš vysoké, návštěvnost malá apod? Co má obec ve větší prioritě školu nebo školku? Dejte čísla na stůl, aby bylo možné posoudit ve spojitosti i s jinými obecními prioritami jedná-li se účelné uzavření nebo nejméně špatné z možných jiných. Divadelníci budou hájit své zájmy a k tomu uspořádají veřejné divadlo za záchranu kultůry. Stále platí, že každá činnost má své má dati a dal (pro to dal se musí najít plátce).

2 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik