Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P88e39t25r 71H58a46n49n49i85g

13. 12. 2013 11:30

Zrušení zákona o nepřiměřené obraně má naše strana - Strana zdravého rozumu ve svém programu už od svého vzniku v roce 2002 až do dnešních dnů, kdy se jmenujeme Suverenita - Strana zdravého rozumu. Držím palce, aby se vám (Úsvitu) ho podařilo prosadit.

0 1
možnosti
FV

Promiňte, co konkrétně máte na mysli tím "zrušením zákona o nepřiměřené obraně"? Myslíte fakt, že je v zákonu to, že obrana nesmí být ZJEVNĚ nepřiměřená? To mi i jako držiteli palných zbraní nepřijde jako zas tak špatná formulace (ano, kdysi tam chybělo to slůvko "zjevně" a to bylo špatné). Zákon je podle mne v pořádku, jiná věc je praxe - dodnes to posuzují mnohé soudy jinak (jako by si ten zákon ani nepřečetli), ale i to se (bohužel pomalu) lepší.

3 0
možnosti
Foto

Útočníkovi se určitě braňte....... Jen se pak nedivte.

Vrhnou se na vás média, policajti a smlsne si na vás soudce.

Co jsme to tady za společnost? Jak je možné, že útočník je chráněný víc, než oběť?

Teď u Jílkové prosazuje Rath zlepšení vězeňství, telefony, internet a další pro vězně!!!

Podpořím cokoliv, co pomůže toto změnit. Když nás bude hodně....

Vám karma.

3 0
možnosti

Úsvit Přímé Demokracie Tomia Okamury chce vrátit moc do rukou lidu, prosazením práva na Obecné referendum bez výjimek. To neruší zastupitelskou demokracii, ale ponechává občanům právo rozhodnout s konečnou platností o věcech a zákonech, které budou chtít občané řešit referendem. Proto tolik útoků na Tomia Okamuru, protože se politici bojí o svá koryta, že je občané vyhodí. Držím vám palce!

K tématu:

Problém je v tom, že útočníků je často mnohem víc a navzájem si dosvědčí co budou chtít. Tyto svědecké výpovědi spolupachatelů by neměly být brány vůbec v úvahu! Karma!R^

1 0
možnosti
Foto

Co to je za blábol? 8-o

1 0
možnosti
JR

J81a46n 61R24á73ž

12. 12. 2013 18:01

Rada kamaráda z kriminálky. Spolu s pistolí u sebe měj vojenský nůž, perfektně očistěný a zabalený v kapesníku. Když střílíš, tak zabij a pak dej opatrně, aby nezůstaly tvoje otisky, nůž do ruky útočníkovi. Z 99% bue případ odložen po prvním výslechu, když prohlásíš, že ten člověk  chtěl peníze a ohrožoval tě nožem. A doma je lepší mít dokonakle  bez otisků plynovku, co vypadá jako "opravdická", no a pak taky nesmíš nechat zloděje, aby mohl vykládat, že se chtěl u tebe v noci jen napít vody, protože nikdy nevíš, jakého idiota st.zástupce , či soudce můžeš potkat.

4 0
možnosti

Když si pročtete různé judikáty, tak ani zastřelený nůž nebo plynovku mít nemusí a je to NO. Na ten podstrčený předmět může přijít a na malér je zaděláno - zastřelit člověka, byť odpornou špínu bez nároku na život, je stres a při tom lidé zmatkují a chybují - takže raději to nechat být a nic jim nestrkat do rukou.

1 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mě, jaké důvody pro zatím neodsouzení těch útočníků z Jirkova jsou? Hádám, že nějaké zdůvodnění existuje. Víte o tom (někdo) něco?

1 0
možnosti
Foto

Tak to se dá celkem snadno odhadnout. Je to z důvodů nám samozřejmě velmi dobře známých. Jedná se tu s největší pravděpodobností o politickou korektnost a ti snědí útočníci dozajista měli nějaký pádný důvod k sobě vlastní férové sebeobraně. Zřejmě se na ně ten policista díval nějak moc křivě...

2 0
možnosti
MT

Máte, prosím, nějakou přesnou statistiku, kolik lidí v sebeobraně zabilo útočníka a kolik z nich bylo souzeno za nepřiměřenou obranu? Jste-li poslanec a starosta, neměl by být pro vás problém takovou statistiku získat. Vážně by mě to zajímalo. V novinách se zpravidla propírají jen zamotané a sporné případy (pokud si pamatuji jeden za všechny, tak šlo o střelbu do zad utíkajících zlodějů), nebo o mediálně známé lidi (kauza Opočenský, který bránil jiné lidi a útočníka zapíchl - pokud vím, byl osvobozen).

Obecně si totiž myslím, že zákony zas tak špatné v tomto nejsou a že představa, že se nesmím napadení bránit, abych nebyl popotahován za nepřiměřenou obranu, je mýtus.

Ale opravdu by to chtěla tvrdá čísla a za nimi konkrétní případy. Zrovna případ, který popisujete vy, přece není o nepřiměřené obraně, ale o žádné obraně.

Samozřejmě fakt, že soudy s útočníky se vlečou neúnosně dlouho, je jiná věc. Všechny soudy se vlečou neúnosně dlouho, to vidím jako obrovský problém, to ze svého titulu veřejné osoby řešte.

0 1
možnosti
FV

- Taxikář Pavel Pliska, který cca rok seděl ve vazbě, pak dostal (tuším) osm let až ho nakonec nějaký vyšší soud plně osvobodil. Ale ten rok života mu už nikdo nevrátí.

- Václav Houštecký, který i přes veškerá odvolání pořád ještě sedí v base i přes velké rozpory a chyby už při vyšetřování a následně i u soudů.

- Bývalý policajt Jiří Jungman ještě pořád i přes rozhodnutí ÚS bojuje o svobodu.

atd., atd.

7 0
možnosti
FV

Sledujte stránky LEXu - čas od času pořádají takovéto semináře (tento již proběhl):

http://www.gunlex.cz/aktuality-strelci/pozvanka-na-seminar-zaklady-nutne-obrany-a-krajni-nouze-v-praze/

Vřele tu přednášku doporučuji R^

0 0
možnosti
Foto

Karma a palec nahoru. Vydržte ve svém úsilí.R^R^R^

6 0
možnosti
KC

Bránit se můžete až poté, co vás gauner zapíchne, abyste mu nezpůsobil nějaké psychické trauma.

11 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik