Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Davide Kádnere, propracovaný sociální systém tady je ale pro někoho jiného víte.

0 0
možnosti
Foto

Nějak tomu nerozumím. Byl jsem v lékárně a přede mnou byl jeden a bral plný pytlík léků. Byl tlustej a jenom funěl. Když léky převzal, odešel bez placení. Ptal jsem se na to lékárnice a ona mně řekla, že má potvrzení, že je sociálně slabý a tedy má léky zadarmo. Nevěřím tomu, že by se člověk bez vlastního přičinění ocitnul znenadání na okraji společnosti bez jakýchkoli finančních prostředků. Stát jim platí nájem, školní pomůcky pro děti, jídlo ve školní jídelně, doplácím jim do životního minima a další poplatky, takže se jim vůbec nevyplatí pracovat. Ten kdo chce pracovat si práci najde sám a nepotřebuje k tomu stát.

1 0
možnosti
Foto

Stát působí v právnímvakuu. Neexistuje žádná smlouva mezi státem a jeho občany. Není smluvnězakotveno co je vlastně kým vlastněno a co v souladu s tím musí být chráněno.Není stanoveno jaký rozsah služeb stát zajišťuje, co se stane v případě, žestát v plnění svých povinností selže a ani kolik „zákazník“ za tyto „služby“musí platit. Je to spíše tak, že stát jednostranně stanoví pravidla hry a typak v průběhu hry může legislativně měnit. Je zřejmé, že takové chování je prodobrovolně financované poskytovatele služeb nemyslitelné. Jen sipředstavte poskytovatele různých služeb, ať už sociální a zdravotní pojišťovny,  policii, zajišťovatele nebo soudce,  jehož nabídka by spočívala v něčem jako: nebudu vám smluvně garantovat nic.Pokud podle vašeho názoru nebudu plnit svůj servis, neřeknu vám, co jsem siuložil za povinnost udělat, ale v každém případě si vyhrazuji právo jednostranněurčit cenu, kterou musíte za tyto nedefinované služby zaplatit. Každý takovýposkytovatel služeb by okamžitě zmizel z trhu z důvodu naprostéhonedostatku zákazníků.

Každý soukromý, svobodněfinancovaný dodavatel služeb musí místo toho nabídnout svým potenciálnímklientům smlouvy. Aby tyto smlouvy byly přijatelné pro dobrovolně platícíspotřebitele, musí obsahovat jasné popisy majetkových práv, jakož i jasnoudefinici vzájemných služeb a povinností. Po dobu trvání smlouvy a nebo donaplnění smlouvy by byla každá smluvní strana vázána jejími podmínkami a údajia každá změna údajů nebo podmínek by vyžadovala jednomyslný souhlas všechzúčastněných stran.

0 0
možnosti
Foto

je zajímavé, že o těhle věcech se mluví zásadně pouze před volbami. Potom po nich nikdo ani nevzechne

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik