Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DS

Nevím, asi to vidím jako Hurvínek válku, ale pořád mi přijde jako nejefektivnější a možná i nejlevnější řešení opět začít tvořit státní (obecní) bytový fond, kde by sociálně slabí obyvatelé (což nejsou vždy jen ti problematičtí!) neplatili nájem vůbec a kde by byla nastavená tvrdá pravidla, umožňující problematického obyvatele vyhodit - klidně na ulici. Taková poslední záchrana, které by si museli vážit, protože jinak by šli doslova pod most (město by jim mohlo třeba koupit každému malý stan a spacák jako "dárek na rozloučenou"). Ale chápu, že to je řešení drsné a s obrovskou počáteční investicí (která by se v průběhu let ale mohla vyrovnat stávajícím nákladům na poskytování příspěvků na bydlení), takže zřejmě nikdy nedojde k jeho realizaci...

3 0
možnosti
PH

Ach jo, zase blbost a populismus. Pochopte, že tyto klienty nikdo za standardní cenu ubytovávat nemůže, protože náklady na opravu nemovitosti po jejich obývání a vůbec prací s těmito klienty jsou velmi nadstandardní.

3 0
možnosti
DR

Obávám se, že máte pravdu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik