Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J36o35s33e48f 90P14o65t20r

21. 12. 2013 18:23

/Pane Kádner,

myslím si, že nedosahujete panu Schwanzenbergrovi ani po kotníky. Pan Schwanzenberg je především demokrat  s bohatou zkušeností komunistické totality i západní svobody a toto chtěl Ukrajincům připomenout.

Vy, pane Kádner, jste zapoměl uvést rozhodující  fakt co se týká Ukrajiny, totiž to, že zde stojí proti sobě proevropsky na západě země žijící Ukrajinci,  a prorusky na východě žijící etničtí Rusové v počtu přibližně padesát na padesát.

V tom je Ukrajina rozpolcená země a příčina všech jejich potíží.

0 0
možnosti
ZH

Zdá se mi že potřebujete "brýle na dálku" Ukrajina je pleite, tam teď kšeftů nikdo moc neudělá. Jde o to , co bude s Ukrajinou za 20 let. Jenom slepej nevidí, že car Putin buduje svoji vlastní euroasijakou únii. A Ukrajina je obrovská země s potenciálem, takže je v zájmu EU se s ní kamarádit. Jinak se dostane do vlivu Ruska a stane se členem příštího CCCP. Ale to si všechno musí rozhodnout ukrajinci sami. Já jsem jenom rád , že Brusel nepřistoupil na vydírání a žádný velký peníze jim neslíbil. Jestli si Janukovič myslí, že se budou mít u Putina lépe, co se dá dělat. Ale že se státníci zajímají a osobně angažujou, to považuju za správné, vždyť to nedělají tajně a jde o smlouvu s EU.

0 3
možnosti
Foto

Já jen technickou, pane autore. Pod svojí fotkou píšete, že kandidujete za hnutí Úsvit v předčasných volbách. Zajímalo by mě, jak jste v nich dopadl, "hůhlovat" se mi nechce...

1 0
možnosti
JL

Nehůhlujte - ja tam. Dříve VV, dnes Tomio.

0 0
možnosti
JL

Já se těším na ty referenda. Pak začnu sbírat podpisy na zákaz Úsvitu.

2 2
možnosti
MV

M81i39l85a72n 44V89i48k

20. 12. 2013 16:32

Já bych z následků jeho projevu neměl strach. Pokud blá. tedy řečnil tak, jako u nás, tak mu stejně nikdo nerozuměl ;-D

3 0
možnosti
BM

Kromě Schwarzenberga demonstrace podpořil americký senátor, německý ministr zahraničí a mnoho dalších.... Vám asi vadí, že tam odjel aniž o tom rozhodlo všeobecné referendum;-D;-D

3 6
možnosti

Zapomněl jste na Kocába a Philipa.

5 0
možnosti
AJ

Když on ten Karel je tak noblesní!;-D;-D

5 1
možnosti
ZB

Jenom populistický blábol, asi ti zřejmě jinak v Úsvitu neumíte.Pokud vím na jedné z demonstrací se objevil německý ministr zahraničí...

5 4
možnosti
LM

To že je Úsvit jen populistickej paskvil je jasné, ale tohle mi t¨zas tak populistické nepřijde až na ty tisíce dělíníků atd bez práce.....kdyby tato jeich vláda a prezidnet nebyli zvoleni v řádných volbách, tak bych tu knížete cestu pochopil.

5 0
možnosti
IH

Můžete nějaké konkrétní škody, které našemu hospodářství hrozí, doložit? Pokud ne, tak je to blábol jak z Rudého Práva. Víte něco o hladomoru, který na Ukrajině zařídilo Rusko po okupaci? Víte něco o tom, kolik kde je původního obyvatelstva a kolik přistěhovalého z Ruska za lepším? Od nás byli Němci jako škůdci odsunuti. Dovedete si představit, že by Ukrajinci zvolili stejný postup? Pak by úplně zmizel problém s rozhodnutím, na kterou stranu se přiklonit. Nebo si myslíte, že si Ukrajinci mohou v Rusku vydělat stejným způsobem, jako si jezdí vydělat do Evropy?

3 7
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik