Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

To je od Vás hezké. Jen drobnost: nezapomínáte, že pohraniční policie byla při vstupu do Schengenu začlěněni do PČR. Že tam tedy tabulkově stále jsou? Že by tedy policie měla stíhat - nerozdělena možná lépe?

0 0
možnosti
VV

A co obnoveni pohranicni straze ministerstva vnitra strilejici po vsem, co se hne. Minova pole a plot pod vysokym napetim by tale bylo reseni, a konecne psum staci jen dat nazrat, ti nepotrebuji zadnou mzdu a sicialni pojisteni a o penzi se Jim take starat nikdo nemusi.

1 0
možnosti
Foto

Nechte si své fantasmagorie a raději se snažte snižovat okrádání lidí formou daní a poplatků, zprivatizujte státní majetek a odstraňte monopol na všechny služby, které si stát přivlastnil.   Uvidíte, že si lidé rychle poradí  s každým problémem i bez vás.

1 0
možnosti
Foto

Voláte po dalšíchj 3 000 policistech-to je řádově 2-3mld pro začátek a pak minimálně kolem 2 mld ročně-komu je chcete vzít?

2 0
možnosti
VM
VK

Proč? Sem se nikdo nedere a maximálně prochází do Německa. Tak je nechte projít. Je to levnější než další krky pod rentou.

5 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik