Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Slováci už mají komplet špičkově zajištěnou hranici s Ukr.8-o A pokračujou i Madˇaři. Železná opona hadr.!

0 0
možnosti
Foto

Nezačalo to Majdanem, začalo to tím, že ukrajinská vláda neuskutečnila referendum o nezávislosti Krymu, jehož konání přislíbila výměnou za podporu Krymu v hlasování o nezávislosti Ukrajiny v r. 1991.

Něco takového se prostě nedělá, a navíc to odporuje Chartě OSN, která říká, že postavení a ochrana národnostních menšín se nesmí nikdy zhoršit.

1 0
možnosti
Foto

A začalo to už oranžádou, když se rvali o koryta.;-(

0 0
možnosti

Sdílím vaše názory. Karma.

1 0
možnosti

Nemyslím, že nás může tajně navštívit 40 milionů Ukrajinců bez povšimnutí cizinecké policie. Ale i kdyby, aspoň bude míň místa pro muslimské imigranty z afriky a orientu.

0 1
možnosti
VH

Ale když utečou z míst konfliktu, musíme jim poskytnout azyl. A kdyby jen desetina, patnáctina z oněch 4,5 miliónu zůstala v ČR, je to 300 až 400 tisíc lidí. O které se musíte postarat.  Myslíte, že tolik sem přijde jednorázově muslimů?

0 0
možnosti
JS

Promiňte,ale Vaše názory mně připadají naivní. Problém vidím poněkud jinak. Podle mého názoru za situací na Ukrajině stojí USA. Cílem Spojených států je oslabit jak Rusko tak EU.

4 4
možnosti

...psali kde? Na aeronet nebo na zvedavci? Vy tak můžete někoho osočovat z naivity:-)

3 4
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik