Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Naprostá většina politické energie je vynakládána na odstranění chyb předcházejících politických rozhodnutích.  Politici by nic nemuseli napravovat, pokud by před tím nic nedělali.

0 0
možnosti

...Jako poslanec za Ústecký kraj a člověk, který se dříve specializoval na bezpečnost...

No v souvislosti s naturelem vaší partaje (pardon hnutí) to teda vypadá na Sicherheitsdienst...

0 0
možnosti
RC

No fakt je, ze si dokaze vybrat strany.....

0 0
možnosti
Foto

V tom případě nejhorším bude touto dobou za 2 roky probíhat volební kampaň k parlamentním volbám. Pokud zákon o Sociálním bydlení nezačne od ledna 2017 platit, s největší pravděpodobností bude volebním trhákem ČSSD. Což ovšem v praxi znamená, že půjde o pouze další nesplnitelný slib této strany. Jako neexistuje žádný termín pro naplnění slibu o fungujícím státu a ministryně Marksová objevila před několika dny Ameriku (když prohlásila, že ji "strašně mrzí", že miliardy na bydlení končí na lichvářských účtech), by určitě mluvila rozhodně jinak, kdyby za ty nesprávně inkasované miliardy nesla osobní odpovědnost!!

1 0
možnosti
RC

Blby je, ze kvuli ruznym ubytovnam a blbemu zakonu musi penize investovat i obce - ty z obavy, aby se z volne nemovitosti nestala ubytovna, radeji nemovitost koupi, i kdyz ji fakticky nepotrebuji.

1 0
možnosti
MT

Dobrý článek. Bohužel až zas přijdou volby, budou nám vládnou ti samí nebo podobní ! Náš Národ je nepoučitelný.

1 0
možnosti
LR

Když jsou ubytovny pro cikány tak lukrativní byznys, tak se jistě do něj pohrne velkém množství investorů a konkurence ceny stlačí.

Nebo v tomto oboru tržní zákonitosti neplatí a ono je to tak, že ničení obydlí cikány nevynahradí inkasované prostředky od státu?

0 1
možnosti
RC

trzni sily neplati, nebot ti bydlici nemaji zajem na co nejnizsi cene, stat taky ne (alespon de iure). Jinymi slovy se zde opet ukazuje, ze dotace krivi trh.

5 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik