Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J77i23ř17í 34M85r48á45z

13. 2. 2014 22:06

Přesně... jsem fakt zvědavej, kdy z Kádnera udělají rasistu, jenom za to, že chce zastavit ožebračování našeho státu nepřizpůsobivýma.... Musí to konečně skončit !!!!!  ;-O;-€ TO asi zase havlisti prskaj, když tohle čtou... ale jen tak dál.. TOMIO i VV pořád žijí a bojují..... i přes nechut socialistický vlády !

1 0
možnosti
Foto

Pane Kádnere, díky za to, že VeVerky stále ještě žijí ...a stále ještě něco pro lidi dělají! Zde je dobře  vidět, komu opravdu šlo o peníze a komu ne...

1 0
možnosti

Jen za první tři čtvrtletí loňského ( 2013 ) roku stát vyplatil na příspěvku nebo doplatku na bydlení 7,4 miliardy korun. Za celý předchozí rok ( 2012 ) to bylo o půl miliardy méně. Jak to že státní kasu stojí příspěvky a doplatky na bydlení každý rok více a více? Vždyť nám politici slibovali že po deregulaci nájemného bude nájemné dokonce klesat! Když někteří odborníci upozorňovali na to že nájemné se může zvýšit o 100% až 300% tak je politici obvinili div né z šíření poplašné zprávy. A dnešní stav je takový že lidé i když pracují tak ještě musí žádat o doplatek na bydlení protože někteří dávají i 70% příjmu na nájemné a služby. U samostatně žijících osob se výdaje na bydlení pohybují už kolem 90% z příjmu. Málometrážních bytů je absolutní nedostatek. Vláda chce zamezit obchodu s chudobou, která spočívá v pronajímání předražených ubytoven hrazených ze sociálních dávek na bydlení ale už neřekla kde půjdou bydlet ti lidé z ubytoven. Když se vláda rozhodla zderegulovat nájemné v celém Česku, což nemá období v celé EU, tak měla nejdříve schválit pravidla a teprve potom zderegulovat nájemné. Zákon o sociálním bydlení dodnes není schválen a měst kde za nájemní bydlení v cizím bytě dávají nájemníci více financí než na hypotéku na vlastní bydlení přibývá. A aby si to ale někteří diskutující nevysvětlovali tak že pokud má někdo 10000 tisíc na nájem tak může mít i na zaplacení hypotéky na vlastní bydlení, nemůže, pokud máte malý plat nabo stratíte práci tak na hypotéku Vám žádný stát nedá příspěvek a doplatek na bydlení, maximálně takový člověk skončí na té ubytovně. A ještě bych přivítala informace kolik domů za posledních 23 let muselo být zbouráno pro naprostou devastaci za strany nepříspůsobivích nájemníků.

6 0
možnosti
MV

nemohu posuzovat vasi praci starosty, verim ale, ze je obyvatelum vasi vsi prospesna!

ale pokud se v politickem zivote motate mezi usvitem a vecmi veřejnými, moc se nedivim, ze vam ty zelene cudliky ostatní poslanci nemackaji...

2 6
možnosti
Foto

A neměla by práce zastupitelů spočívat v tom, o jaký zákon se jedná, než v tom od koho ten zákon je připraven? Proč sem, proboha!, taháte Úsvit a VV? To je snad v souvislosti s touto novelou zcela irelevantní!

2 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik