Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak mu jí nabídněte a konejte. Je zbytečné tu o tom psát jen propagačně před volbami. :-/

1 0
možnosti
PJ

Vážený pane, chci Vás upozornit, že celková sankce (pokuta) od EK za podvody v čerpání ,,eurodotacích,, činí 12, 2 miliardy korun a ta se i projevila na straně zvýšení deficitu veřejných financí, tedy výdaj - škoda v účetnictví MF.

Dále Vás chci upozornit, že tuto částku chce po nás EK, jako celku, nikoliv po ROPech.

Tedy škodu způsobil stát, vláda a především ministerstvo financí v čele s Kalouskem, který tyto peníze měl kontrolovat, což řádně, jako správný hospodář nečinil.

0 0
možnosti
IC

Takže podle vás kdo krade a není u toho hned přistižen je nevinný ? Divná logika pane .

0 0
možnosti
PJ

Česko je nejhorší v dohledu nad čerpáním peněz z EU

Česko nezvládlo dohled nad čerpáním evropských peněz, a bylo v tom dokonce nejhorší ze všech zemí EU.

S odkazem na výroční zprávu Evropské komise za rok 2012 o tominformoval Radiožurnál.

Dokument generálního ředitelství pro regionální politiku tvrdě kritizuječinnost českého ministerstva financí, které má na starosti kontrolu systému čerpání peněz.Tato kontrola v Česku - jako jediné zemi EU - nefungovala.

"U jednoho auditního orgánu (Českárepublika) bylo zjištěno, že v podstatě nefunguje," píše se ve zprávě.U žádného jiného auditního orgánu v zemích EU není hodnocení takkritické.

    V Česku došlo v čerpáníeurofondů k řadě chyb a podvodů. Státní rozpočet kvůli nim následně přišelo miliardy korun. Po zásahu z Bruselu se činnost ministerstva financí idalších českých úřadů zlepšila, jak Radiožurnálu potvrdila Evropská komise.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik