Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

A co je na tom špatného? Jsou lidé, kterým půjčovat je tak riskantní, že nezbývá, než se pořádně zahojit na úrocích. Když tři zaplatí a ze čtvrtého už nikdy nevypadne ani koruna, tak je zisk tak akorát. Tady by se mělo začít - podívat se, kolik lidí si půjčuje s úmyslem nebo aspoň s vědomím možnosti nevrátit :-) To ostatní je jen reakce trhu na poptávku.

Že se s tím nedá nic dělat? Pak se ovšem nedá dělat nic ani s těmi, kdo půjčují.

1 0
možnosti
JP

J65a16n 76P46i46r26k75l

2. 6. 2014 14:05

To se to cizím podnikatelům u nás žije s takovými zisky. Když mě nabízeli půjčku  "bez poplatků", tak jsem milé paní do telefonu řekl, že jí půjčím sto tisíc za polovinu úroků, které mají oni a bylo po ptákách. Naši politici se nepolepší, protože jeden vypadne a ten co se tam dostane je stejný vyžírka. Slušní politici u nás nejsou skoro nikde.

0 0
možnosti
VC

Nevidím nic hrozného na tom, že když si od providentu půjčím 10 tisíc a do 3 měsíců musím vrátit 14 tisíc, nic likvidačního...A když si někdo bere od lichvářů statisícové půjčky, tak je psychopat a měl by se jít léčit....

0 0
možnosti
JN

Půjčit si 10tisíc, a za tři měsíce vrátit 14tisíc, je také na návštěvu u Chocholouška.

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik