Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KZ

Islám není jen náboženství, ale ucelený systém, který směřuje k potlačení práv jedince, skupin osob, i celých národů. Svými středověkými metodami a postupy je neslučitelný s demokratickými principy naší země. Měl by být postaven naroveň nacismu a podobných ideologií, které potlačují lidské svobody - obzvláště když někteří muslimové ve svých vystoupeních sami zdůrazňují, že se nehodlají řídit zákony naší země, ale naopak se snaží prosadit zákony sharia.

Nejprve jen ve své komunitě, když získají více vlivu, pak v celém státě, Evropě, celém světě. 

Úmyslně tvrdí, že islám je „pouhé" náboženství, aby mohli zneužívat demokratické principy, které zaručují jejich náboženskou svobodu. Ohánějí se svými „právy", která nakonec náš stát mohou dovést do područí islámu. Stačí se porozhlédnout po evropských státech, které se „svými" muslimy mají velmi mnoho problémů: teror, zapalování aut, domů, rabování, kladení náloží do vlaků, autobusů, znásilňování žen, vraždění na ulicích, sebevražední atentátníci...  Naši politici by si to měli uvědomit a přijmout takové zákony, které by toto nebezpečí co nejvíce eliminovalo - jinak mohou být voláni k zodpovědnosti. 

Máme oči, vidíme, co se kolem nás děje - a nehodláme jakékoliv případné násilnosti a potlačování osobních svobod a práv většiny ve prospěch menšin tolerovat. Totéž očekáváme od našich politiků, kteří jsou vázáni přísahou pracovat ku prospěchu svého národa, svého lidu, který je zvolil a který jej ze svých daní velmi štědře platí.

5 0
možnosti
OP

Nebylo by od věci, kdyby se nějaký investigativní novinář trochu více seznámil s naznačenou problematikou a podal veřejnosti zprávu jednak o tom, na základě jakých dokumentů získali muslimové v ČR prověrku a zároveň jak hospodaří

3 0
možnosti
IM

I14n34k43a 34M52a46n52k37a

15. 1. 2015 20:38

Je to tak, pokud využijeme všech možností daných naší ústavou a zákoníkem, jsme z toho venku. Alespoň na chvíli. A zbytek promyslet. Vyhošťovat okamžitě ty, kteří vyzývají k násilí a nenávisti. A to jsou v našich českých mešitách a modlitebnách prakticky všichni. Pár jich vyhostit a zbytek ať se rozhodne: přijmout naše zákony, anebo odejít. Soužití není možné.

1 0
možnosti
Foto

J60a27n 19R80ý30z11n42a67r

15. 1. 2015 20:20

Napsal jsem hodně kritického ke křesťanství. V jakékoli diskuzi se "zastánci křesťanství" se okamžitě začalo objevovat něco, co jsem nazval "křesťanská demagogie".    

     Já jsem totiž původem katolík a tak ji poznám okamžitě.

     Muslimská demagogie je zřejmě ještě hrubšího zrna. Věřící při obhajobě své víry použije zkrátka cokoli. Neboť již z principu nemůže za žádnou cenu připustit jakékoli zpochybnění své Víry.

2 0
možnosti
MK

Určitý rozpor vykazuje základní dokument - stanovy. V jednom bodě se zavazují dodržovat zákony a ústavu ČR, ale v jiném, v cílech mají žití podle islámských zásad; to nějak nejde dohromady. Sporné je i užívání kancelářských prostor jako mešit a modliteben. Církevní stavby mohou realizovat až při vlastnění II. stupně registrace.

K registraci se dokládají ještě další dokumenty (o náplni činnosti atd.) a moc bych byl zvědavý, co tam nalhali.

8 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik