Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J97a14n 26P25a48v43l75í82k

8. 12. 2013 19:51

Mě zaujalo, že pan Lessy se odmítl debaty účastnit, jinak duel Langer - John vyzněl jako duel mezi profesionálem a amatérem. Amatér, když byl v argumentační nouzi, sáhl po Íčku, což s tématem nesouviselo. Kdyby se autor článku oprostil od animozity vůči jednomu z diskutujících, možná by jeho rozum dospěl k jiným závěrům.

0 2
možnosti
JZ

Pan Langer je také doktor mediciny.Jestli je takový právník jako doktor , tak tě Bůh.Nakonec všichni známe jeho bohumilou činnost v politice.že dnes patří čerstvě vystudovaný lékař mezi velmi bohaté občany Olomouce ,když hned po , jak je to možně? Hned po     studiu místo do nemocnice nastoupil do politiky a zázračně zbohatl.Však vlastní voliči ODS ho vykroužkovali,ač byl na prvním místě kandidátky, proč asi?

3 0
možnosti
Foto

Žádný policejní prezident nemůže ovlivnit, kolik zabaví financí ÚOKFK nebo které ÚOKFK bude vyšetřovat. To není v jeho kompetenci. To jde čistě mimo něj. Tvrdit to, je demagogie ze strany toho, kdo to tvrdí. Police ČR by neměla být hodnocena podle množství případu, ale podle toho kolik jich státní zástupce zažaluje a soud odsoudí.

0 0
možnosti
JZ

J89o75s47e20f 55Z93e54t71í47k

8. 12. 2013 16:18

To jsem ani nečetl,že pisatel tohoto článku je VVečkář!Nejspíš by pánovi obdivujícího Okamuru nevadilo ani deset ředitelů policie a každý občan aby živil nejméně jednoho policajta!Všechna čest,dobrým policajtům,ale jenom tolik,aby je národ mohl uživit vedle početné armády nejrůznějších úředníků a rentierů ze státního rozpočtu!Rv!!!

0 1
možnosti
RH

Langer je jasnej, ale jím naznačený řetězec Bárta - John - Lessy - Petržílek - Bárta je pěkně uzavřený kruh..

1 2
možnosti
Foto

Viděl jsem to a je naprosto zřejmé, kdo je zločinec! A Íčko může lhát, jak chce. Manipulace s fakty není výklad práva advokátem. Kdo manipuluje účelově s fakty je také zřejmé.

3 1
možnosti
Foto

Já to neviděl, ale ze souvislostí soudím, že zločincem jej Íčko. Co proved a kdy ho zatknou?

0 0
možnosti
ZB

No jistě, jeden z Tomiových "spravedlivých" šíří demagogii a populismus jako křižák víru.Mohli jste Radka vzít k Vám do party k ostatním přeživším Veverkám.Na Langra a Johna má stejný názor, je dobře že jsou z politiky pryč.Zřejmě už si nevzpomínáte jak ten Váš Radek před minulými volbami oblboval voliče a stylizoval se do role zachránce - spasitele.Stejně jako nyní Tomio, doufám že Váš nový spasitel skončí stejně jako John.Populismus na víc než jedno volební období nestačí...

3 3
možnosti
ZJ

Od kandidáta VV se ani nedá očekávat nic jiního, než obhajoba nejneschopnějšího "politika".

Chtít od Vás nějaký argument je asu zbytečné.

Chudáci ibčané Vaší obce.

3 4
možnosti
RK

Jsem asi viděl jinou debatu. Téma debaty, bylo, mj., navrácení Lessyho do funkce a tam Langer zcela jasně řekl jak to je a o co jde Pecinovi. John tam byl za hlupáka, který jen žvanil a neměl žádné podklady, či důkazy ..........

7 3
možnosti

Ale to jedno, máte zde správní rozhodnutí ministra Peciny a jediným policejním ředitelem je teď Lessy. A proti tomuto faktu nebyl schopen Langer vznést jedinou námitku, takže  to celé zahrál do autu.

4 1
možnosti
JZ

J36o29s56e11f 51Z71e12t58í54k

8. 12. 2013 13:40

Co je na tom tak demagogického,když kritizuje Pecinu?Na druhé straně srandaexministr John kroky Peciny obhajuje!Žádná Karma!;-)Rv

5 3
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik