Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rád si na zákon o odvolatelnosti počkám a bude mně velice zajímat pár věcí. Kdo bude politika odvolávat, zda jen jeho voliči nebo voliči opozičních stran a kolik bude stačit k odvolání hlasů zvláště když při mizerné účasti při volbách byl třeba poslanec zvolen 10 % hlasů.:-)

0 0
možnosti
JZ

Skoro jako by se blížily nějaké volby...

Já třeba v rámci změn nechávám doma lístky několika policitckých stran. Hádejte, která mezi nimi taky bude, můžete třikrát :-)

0 0
možnosti
JL

Pane Zemanku, nechci s vami dlouho polemizovat. Podle vaseho prispevku poznavam, ze vas a obcany podobneho mysleni, neni mozno presvedcit o kvalite systemu, ktery pisatel clanku nesmele popsal. Jestli si myslite, ze by to nepracovalo, jen k tomu mohu rici toto. Bude-li tento system zaveden, nedojdeme k situaci ve state, jakou mame dnes. Republika bez poslanecke snemovny, vlada sestavena bez prihlednuti k politicke sile a vladnouci bez duvery nasich politiku, senat schvalujici zakony na hranici ustavou danych moznosti a prezidentem, ktery odmita byt "tatickem" naroda, jednajici take na hranici ustavy. Volte koho mate na mysli. Verte, ze po volbach, jestli se ten system voleb nezmeni, nebude to lepsi. Zase bude "koalice" mnoha stran, ktere davam tak dva roky, nez zacne dalsi rozvrat mezi nimi. Historie 21 let to garantuje.

1 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1040x
Jmenuji se David Kádner a jsem starosta obce Nová Ves v Horách. V letech 2010 - 2013 jsem byl poslancem za Věci veřejné. V předčasných parlamentních volbách v roce 2013 jsem byl zvolen jako lídr kandidátky hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Ústeckém kraji.

Můžete mne sledovat:
www.davidkadner.cz
www.facebook.com/davidkadner.cz

Seznam rubrik