- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Milý autore, najděte si nějaké zajímavější téma, jinak bude Vaše čtenost klesat a nikdo se nedozví, že píšete originálně, nespisovně. Já jsem Vaše blogy líná i dočíst.
Inu, nevím, mám pocit, že se nám tady snažíte vystupovat v roli moderního Rajko Dolečka, tedy pokud víte, kdo to byl.
Celý život, a že už tady straším dost dlouho, jím to, co mi chutná. Důvěřuji svému tělu a vím, že mi prostřednictvím chuťových buněk prozradí, co zrovna potřebuje. Jde hlavně o českou klasiku, počínaje chlebem s máslem či sádlem, přes knedlo zelo s vepřovkou a konče třeba rajským salátem s nakrájenou cibulkou. Na moderní vymyšlenosti typu kuskus, bulgur nebo hummus si nepotrpím. Rady odborníků beru s rezervou, neb kdybych se jimi řídil, musel bych co pár let měnit své stravovací návyky podle toho, nač převratně nového zas přišli. Příkladem budiž vajíčka, která z vědeckého pohledu stále přeskakují mezi tím, jak jsou zdravá a tím, jak nám strašně moc škodí.
Takže Vám doporučuji se aspoň občas pořádně nadlábnout, při troše pohybu Vám to neuškodí a hned budete mít lepší náladu
tak kuskus, bulgur ci hummus myslim nejsou zadne moderni vymyslenosti, v zemich puvodu uz se jí hodně dlouho...