Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Ježikača

10. 3. 2012 20:20
dobrý nápad,

zkusím. sekaná v jakékoli podobě se u nás užije. doporučuji kořenit čerstvými bylinkami - tymiján, šalvěj, saturejka - nešetřit.

0 0
možnosti
JK

vilemina

11. 3. 2012 19:55
Re: dobrý nápad,

No jo - šalvěj, vždycky na ni zapomenu, přitom chutná velmi zajímavě, neotřele.

0 0
možnosti
JP

janprazak

23. 2. 2012 8:30
Před

chvílí jsem sice snídal, ale nějak jsem po přečtení Vašeho článku dostal zase hlad.R^:-)

0 0
možnosti
JK

vilemina

23. 2. 2012 9:24
Re: Před

Tomu říkám správná reakce, díky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1136x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky