Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
KT
Ježikača
10. 3. 2012 20:20
dobrý nápad,
zkusím. sekaná v jakékoli podobě se u nás užije. doporučuji kořenit čerstvými bylinkami - tymiján, šalvěj, saturejka - nešetřit.
0
0
možnosti
JK
vilemina
11. 3. 2012 19:55
Re: dobrý nápad,
No jo - šalvěj, vždycky na ni zapomenu, přitom chutná velmi zajímavě, neotřele.
0
0
možnosti
JP
janprazak
23. 2. 2012 8:30
Před
chvílí jsem sice snídal, ale nějak jsem po přečtení Vašeho článku dostal zase hlad.
0
0
možnosti
JK
- Počet článků 84
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1136x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).