Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Hellmoon

5. 6. 2012 10:59
mňam

hamů papů uaaá , teda ty knédle ...... no a nám v kantýně jídlo připravuje nejspíš chemik:-/

0 0
možnosti
JK

vilemina

5. 6. 2012 16:44
Re: mňam

Uvařte si doma do krabičky a nechte jeho sloučeniny plavat :)

0 0
možnosti
JD

pedr64

5. 6. 2012 9:45
teda používat

palačinky a lívance jako přílohu k masu, to by mě nenapadlo, u nás to bylo vždy hlavní jídlo na sladko. Ale jako inspirace dobrý, určitě někdy zkusím

0 0
možnosti
JK

vilemina

5. 6. 2012 16:45
Re: teda používat

My je nasladko jedli taky, ale hodí se i naslano.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky