Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

vmt

20. 2. 2012 18:34
Drobná rada

Aby nevytékala marmeláda zkuste příště vyválet 1/2 těsta, v patřičné vzdálenosti dát hromádky marmelády, přiklopit druhou vyválenou polovinou a pak teprve vykrajovat.Budete vědět kde, těsto udělá hrbolky. Kraje se k sobě přitisknou tlakem hrnečku.Před každým vykrojením namočte okraj hrnku v mouce anebo nějakém tekutém tuku.

0 0
možnosti
JK

vilemina

20. 2. 2012 21:19
Re: Drobná rada

Dík, to ano, ale nějak dávám náplně vždy více. Popisovaný způsob znám též, ale na to nejsem vůbec šikovná:-)

0 0
možnosti
JE

jo.hanna

20. 2. 2012 17:27
Tak

jeden žloutek nebo dva ?!?

0 0
možnosti
AN

TondaN

20. 2. 2012 18:37
Re: Tak

jeden,nebo dva jsou tři...přiměřěně;-D

0 0
možnosti
MK

Martin Kavka

20. 2. 2012 17:16
Karma

ale kde je majonéza a provensál?

0 0
možnosti
V

vmt

20. 2. 2012 18:36
Re: Karma

I Vy masožravče. Nic Vám nebrání místo marmelády nacpat masem. Pak i majonéza a provensál najdou uplatnění.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky