Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

xena123

18. 7. 2012 15:59
Teda když koukám na ten váš seriál

tak bych ho pojmenovala: Nechcete éčka, nevylézejte vůbec z kuchyně.

2 1
možnosti

Žadatel

18. 7. 2012 15:43
Než se lopotit se sběrem

různobarevných kuliček vesměs odporné kyselé chuti, je lepší zakoupit v hračkářství abecedu a zavařit ji. Kromě Éček obsahuje i jiná výživná písmenka. Např. Céčka.;-D

2 1
možnosti

Michal007

18. 7. 2012 15:08
Kyselina citronová

je taky éčko.

2 1
možnosti

vilemina

18. 7. 2012 15:29
Re: Kyselina citronová

Ano, každá látka má označení E - i látky zcela neškodné.

Není rovnítko mezi E a vždy škodlivý, to je jen taková "lidová" generalizace, jak se věc chápe...celý problém je totiž složitější, více viz první článek:  "Nechcete éčka? Tak vařte. Tečka." a speciální odborné publikace.

1 1
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky