Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

15. 8. 2012 10:01
technická

Na kolik byla cca nastavená trouba při tom prudkém pečení a jak dlouho asi do podlití se to dělalo?

0 0
možnosti
JK

vilemina

15. 8. 2012 21:08
Re: technická

Kuře jsem pekla jen na sporáku, žádná trouba - když je naporcované, úplně to stačí... Takže naplno, jen nespálit, pak se dodusí.

0 0
možnosti
K

kulička-v-trávě

15. 8. 2012 9:55
To kuřecí stehýnko

na posledním obrázku vypadá fantasticky. Ham;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky