Diskuse
Crumble k pojídání za kamny
Děkujeme za pochopení.
zuzanaklt
Zdravím,
a přidávám recept jak dělám já.Jablka oloupat,pokrájet,dám do vymazané zapékací misky.Na jablka dám mražený rybíz,ostružiny,někdy přidám i mražené vypeckované višně.Žmolenka se dělá ze sušenek,másla,přidám trochu ovesných vloček ,ořechy a rozsekám v robotu.Sušenky máslové,nebo kořeněné spekulatis,prostě jaké mám.A dám péct.Už nesladím,ovoce nedusím,rozpeče se.Je to snad původně anglický moučník,také se mu říká moučník líné hospodyňky.A jíme vlažný,studený a může se dát pudink,šlehačka nebo zmrzlina.Takhle jsem to vyčetla já.
Krásné dny Zuzana
vilemina
Re: Zdravím,
Díky za další variace - ty sušenky recept ještě o stupeň zjednoduší, to už může fakt zkusit každý:)
Sama sušenkové podklady nepoužívám moc ráda, jsou hodně sladké.
Se syrovými jablky chci zkusit, a možná i s pomeranči.
- Počet článků 84
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1143x