Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z

zuzanaklt

9. 3. 2012 13:19
Zdravím,

a přidávám recept jak dělám já.Jablka oloupat,pokrájet,dám do vymazané zapékací misky.Na jablka dám mražený rybíz,ostružiny,někdy přidám i mražené vypeckované višně.Žmolenka se dělá ze sušenek,másla,přidám trochu ovesných vloček ,ořechy a rozsekám v robotu.Sušenky máslové,nebo kořeněné spekulatis,prostě jaké mám.A dám péct.Už nesladím,ovoce nedusím,rozpeče se.Je to snad původně anglický moučník,také se mu říká moučník líné hospodyňky.A jíme vlažný,studený a může se dát pudink,šlehačka nebo zmrzlina.Takhle jsem to vyčetla já.

                                                                                                                           Krásné dny Zuzana

0 0
možnosti
JK

vilemina

9. 3. 2012 14:45
Re: Zdravím,

Díky za další variace - ty sušenky recept ještě o stupeň zjednoduší, to už může fakt zkusit každý:)

Sama sušenkové podklady nepoužívám moc ráda, jsou hodně sladké.

Se syrovými jablky chci zkusit, a možná i s pomeranči.

0 0
možnosti
KT

Ježikača

9. 3. 2012 9:42
laskavý blog

a vděčný recept. díky

2 0
možnosti
JK

vilemina

9. 3. 2012 12:29
Re: laskavý blog

Taky dík.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky