Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gwendolyn :)

20. 6. 2012 19:14
No ja nevim, snad jablecny kolac, ne?

Vzhledem k fotce vas tipuji na urcity vek a to je spis doba kolacu, strudlu atd. Ten kolac vypada dobre, ale takto americky asi nevypadal v dobe vaseho detstvi.

0 0
možnosti

vilemina

12. 7. 2012 10:15
Re: No ja nevim, snad jablecny kolac, ne?

Svoje dětství jsem skutečně zažila na vlastní kůži, o tom snad nemůže být pochyb?

Koláči jsme říkali páj a vypadal úplně stejně jako na dnešních fotkách. Mouka, tuk, jablka a vidlička byla dostupná vždy. Chcete-li o té době a podmínkách zjistit více, zkuste Cukr na nitku, tam to všechno je.

0 0
možnosti

misaviki

12. 6. 2012 10:30
.

Apple pie? Kolik vám proboha je že jste to měli doma od vašeho dětství? Mě je 35 a měli jsme tak maximálně štrůdl nebo jablkovou buchtu ;-)

0 0
možnosti

vilemina

14. 6. 2012 20:51
Re: .

Je mi o generaci víc - a páj (takto počeštěný) byl v každé kuchařce...je to úplně obyčejný koláč. Samozřejmě štrúdl v několika variantách jsme pekli taky. I jablkovou bábovku s jablky v těstě - jak to bylo, se můžete dočíst v Cukru na nitku - viz odkazy vpravo.

0 0
možnosti

gessel

12. 6. 2012 9:09
"Jak vlastně chutná ta třetí meta?"

"Jako teplej jablkovej koláč."

"Od mámy nebo od McDonaldu?"

0 0
možnosti

xs123

12. 6. 2012 9:07
Jablka s tvarohem

se taky na to mohou dát. Dělám to normálně na plechu jako řezy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 84
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1143x
Vilemína, foodblogerka a autorka (Cukr na nitku, Zatracené kyselo).

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky