Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Díky za pravdivý článek. Jen by se měla zlepšit aktuální informovanost cestujících. Ještě 15 minut před odjezdem našeho vlaku jsme nevěděli, zda máme jít do sektoru "sever" nebo "jih". Proč?

1 0
možnosti
Foto

naprosto souhlasím, těch 15 minut je jen tak tak "doběhnout" pro jedince s horší mobilitou, zejména pak na nástupiště č. 6 a 7

0 0
možnosti
JR

Musím říct, že mě Váš blog mile překvapil. Spíš bych očekával, že podobně jako by to udělalo mnoho jiných blogerů, budete psát spíš o flákačích, kteří by měli dělat raději "něco užitečného" (chytat vrahy, bezohledné řidiče (ti by zase požadovali honit bezohledné bicyklisty a chodce) či umravňovat sousedovic hlučné děti, zkrátka podle toho, koho zrovna co pálí).

Takže i za ty kluky, co dělají tuhle práci, Vám děkuji a posílám karmu:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky moc za pochopení, vycházím z toho, že když něčemu věnujete energii (péči, starost, zájem,....) tak to posiluje a roste. Snažím se proto zabývat věcmi z té pozitivní stránky. Kritiků je opravdu dost. A navíc, já jsem to opravdu ocenila.

0 0
možnosti
RP

Jinak, neodpustím si opravit, je to fajn a ne flajn.

1 0
možnosti
Foto

Díky, překlep jsem opravila :-)

0 0
možnosti
Foto

A mimochodem, v novych vlacich lze i ve stanici.

6 0
možnosti
RP

Protože už se to nevypouští ven rourou, ale jde to do nádrže a při úklidu vlaku se to přečerpá.

2 0
možnosti
Foto

To ja mam jine zazitky s wc ve vlacich. Od nas z CB na Sumavu jezdi nekolik dopravcu, kteri pouzivaji mnoho ruznych typu vlaku ci vagonu. A to znamena mnoho druhu wc. A v nekterych uz neexistuje klasicke zamknuti klikou nebo nejakou páčkou, ale tlacitkem. A vselijakych tlacitek je tam mnoho.....Takze lide neumi splachovat, pustit si vodu na ruce. A hlavne se neumi ZAMKNOUT. A to jsou potom vesele situace.....Ale uz jsem nekolikrat ve vlaku potkal cloveka s cedulkou "asistent dopravy", ktery ochotne a porad dokola vysvetluje cestujicim, jak se s cim zachazi, na co zmacknout a na co ne.

2 0
možnosti
Foto

díky za informaci, ačkoliv neposílají o půlnoci na trať to nejnovější, vyzkoumám to ;-D

zpátky do Prahy jsem jela vlakem "zvýšené kvality", no a bylo to taky docela dobré. Bylo to přes den, takže bez černých šerifů a toalety jsem nezkoumala, tak snad příště;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
S čistým svědomím mohu říct, že jsem životní optimistka a trochu dobrodruh, plně připravena na vše, co se mi ještě může přihodit.

Seznam rubrik