Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Jestli něco nesnáším, tak to, když si senioři začnou něco dokazovat a v souvislosti s tím se chovat jako pubescenti.

0 0
možnosti
Foto

Milý Milane, děkuji za odpověď a za zajímavý názor. Hned se zde nabízí několik dalších témat k úvaze. Hlavně kdo je to senior ? Jen za posledních 20 let se výrazně posunula hranice vnímání tohoto pojmu a to nejen v souvislosti s posunutím hranice odchodu do důchodu. U nás je to v 63 letech, v ostatních státech okolo je to v 65 letech a není vyloučeno, že tato hranice se bude dále posouvat. Zajisté se shodneme na tom, že jako seniory můžeme označit osoby okolo 70 let. Pokud se tito začnou chovat jako pubescenti, může to naznačovat nějakou psychiatrickou diagnozu. Otázkou také je, zda se tak začali chovat, nebo zda jenom nikdy nepřestali.. Každopádně ještě jednou dík a přeji hezký víkend

0 0
možnosti
Foto

Milý Bohumíre, moc vám děkuji za ohlas, je velice povzbuzující, že jste naprosto přesně pochopil smysl toho, co jsem psala. Zdravím také vaši maminku (pokud žije, či nikoliv) a přeji vám hodně štěstí - Markéta

0 0
možnosti

Dík za fotku! Máte v ní napsán celý svůj životdosavadní i budoucí!

Připomínáte mi moji matku, která se také zasekla ve Vašemvěku. K sedmdesátce to moje žena respektovala a na čokoládový dortposadila sedm malých dortíků s desítkou.

Líbí se mi, jak se chcete udržovat,aby Vás smrtka nedoběhla. Dnes možná skáčete přes kaluže a po schodech, ale postupně se budete muset chovat důstojně, abyste té smrtce mohla dále unikat.Zlomený krček na stehně není nejlepší nápad. To je cesta do její náruče. Apozor na aerobik. Na to musíte být ve velmi dobré kondici!

Také ctím barvy v oblékánía vůbec mi nevadilo, že o mně říkají, že vypadám jako papoušek. Živě žlutákošile, živě červená kravata, živě modrý svetr... a co má být? Dnes už nosímčerný oblek. (A ty živé atributy v něm!) Snad, aby to měla moje ženajednodušší, až umřu. Na to zatím nemám čas myslet. Mám moc práce. Horší je, že nemám čas se udržovat. Už tolik nechodím do sauny, na výlety a cvičím víc nazahradě a ve svém lese prací.

Holky tady brečí, že Seznamka je k ničemu. Naučteje takovéto prezentaci a o pořádné chlapy mít nouzi nebudou. Jenže pokud hledají trvalý vztah, pak je nejspíš podmínkou být pravdivý.

Hodně zdaru v životě!

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1731x
S čistým svědomím mohu říct, že jsem životní optimistka a trochu dobrodruh, plně připravena na vše, co se mi ještě může přihodit.

Seznam rubrik