Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

I zde je to videt.

Pripomina mi to tu oisen:

i kdybychom padli vsici vstanou novi bojovnici rudy prapor zavlaje.

A neustale vstavaji novi s tim rudym praporem.;-D

2 0
možnosti
Foto

Tak v r. 1948 chtěli slyšet mnozí, pan prezident demisi (stávkujících) ministrů nepřijal. A proč vám to tedy vadí u Zemana?

2 2
možnosti
VH

Ono to je vždy v kontextu doby. Což Vy úplně nechápete.

4 0
možnosti
JS

Považuji za vrchol trapnosti argumentovat proti kradení do vlastní kapsy tím, že ten kdo konal podle zákona, by se možná stal komunistou. Mstíte se za to, že přes veškerou Vaši snahu, Vás komunisté za totality nevzali. Prozradíte, kolikrát jste projevil zájem vstoupit za totality do KSČ?

2 2
možnosti
Foto

O66t71o 20K59a82d51ě52r38k48a

29. 5. 2019 17:19

No nevím kolik je let Vám a nenaspal jste jak jste na tom s členstvím v partaji byl Vy. Já jsem jisto jistě nepotřeboval aby se cokoliv skartovalo, protože jsem nikdy v hledáčku komunistů nebyl. Nikdy mi to nenabídli a pokud z té doby něco pamatujete, tak do strany se k členství nehlásilo, ale členství se nabízelo.

4 0
možnosti
PK

No nepodceňoval bych kontrolory, v tomto případě auditory. Sice jsem zprávu o výsledku auditu nečetl, bo nebyla zveřejněna, ale jsem si jist, že audit porozuměl hospodářské stránce věci rozhodně více než té odborné, umělecké, ta totiž nebyla předmětem auditního šetření.

No a dle logiky vašeho blogu a rozhorlení bude nyní zcela legální, když si bude rozpočtovka/příspěvkovka hospodařit jak chce ona a její šéf si bude čerpat další příjmy bez ohledu na zvyklosti a právo. No a pokud do toho zasáhne nadřízený na základě nějakých faktických dat, tak se všichni z této oblasti vzbouří a ministra odvoláme, když se k tomu připočte slabý šéf strany, tak se vždy dílo podaří. A je jedno zda ministr bude z dílny komunistů,ODS či pirátů on nemá přece právo rozhodovat;-D;-D;-D Pěkná Kocourkovská povídka;-D;-D;-D

5 3
možnosti
VH

To je podstatné: nikdo jsme ani výcuc zprávy neviděli. Také neumíme posoudit, nakolik jsou běžné externí práce zaměstnance.

Víte, například, že sportovní komentátoři uzavíraji (vedle povolání v ČT) smlouvu o autorských právech na své komentáře. Tedy na ty komentáře, za které jsou placeni. Je opravdu (víte to?) v rozporu s právem požadovat smlouvu na autorství něčeho, co udělám evidentně mimo svůj pracovní úvazek?

2 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik