Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

20. 5. 2012 19:38
Co je to platné,

když mají takovou zločinnou zahraniční politiku. Ti všichni mrtví asi z Ameriky tolik nadšeni nejsou.

2 0
možnosti
OK

crazyoto

20. 5. 2012 20:59
Re: Co je to platné,

..Asi to bude hodne stejny jak vsichni pozustali po lidech ktere semlela leta padesata u nas ci rusti pozustali po afganskych a jinych exkapadac...

2 0
možnosti

troublemaker cz

20. 5. 2012 16:30
Karma,

mám také podobné zážitky. R^

1 0
možnosti
LC

lukaschmela

20. 5. 2012 15:52
I tady jsem zažil

nesčetněkrát tu podivnou "upřímnou a srdečnou" hru "oumajngotek a oumajngotů" když přijedou obdivovat starý kontinent...nevím když se někoho ptám, jak se má, tak mne to zajímá a nemám to za klišé. Jinak to bude patrně z toho, že jsem nikdy neměl ovčí chování, které by mne nutilo před nimi sednout na zadek a moji předci se nemuseli stále bít v prsa jak nenávidí socialismus, komunismus, ČR a naše chování, a igelitky...taková ta "Matuškovina".Ale možná ve svých předsudcích narážím právě na ty exoty stejně tak, jako vy na našince s tou předpojatostí, jež se táhne článkem jako nitka. Červená nenapíšu, když nenávidíte stejně jako krajánci socialismus:) Pěkný den. Lukáš Chmela

1 0
možnosti
OK

crazyoto

20. 5. 2012 16:41
Re: I tady jsem zažil

Jednou jsem pozdravil na dedine pracujiciho dedu "pozdrav pnabu pantato" a on mi odpovedel aniz na mne pohledl "bez do prdele" toz tak :-)

1 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

20. 5. 2012 15:42
to že se na vás někdo směje neznamená

že vám v zápětí nevrazí kudlu do zad.

Co se týče té holky v autobuse, možná se tomu řidiči líbila. každopádně by bylo dost divný, kdyby jel ještě někdo na poslední zastávku a řidič to na té předposlední otočil a vracel se 20 minut. Taky je možné, že jel řidič ještě do garáže, tak to měl po cestě. Brácha taky jednou o dost přejel v třístovkovým autobuse /(to je ten-co jezdí až za prahu). zpátky už nic nejelo, a řidič jel do garáže, tak ho vzal a ještě to vzal oklikou a vysadil ho před barákem.

a zdá se vám, že se tady na vás lidi moc mračí? a není to náhodou tím, že se mračíte vy. ono stačí se usmívat a pronést pár zdvořilostních frází a uvidíte, jak se lidi rázem budou chovat jinak i tady.

1 0
možnosti
OK

crazyoto

20. 5. 2012 15:50
Re: to že se na vás někdo směje neznamená

... já jsem jel na konečnou a ta dívka s náme už nejela, ergo kladívko - garáže jsem nenavštívil a jinak se směji pořád...ostatně to mám i v obrázku na svém blogu:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 24,79
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik