Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zeman to řek dobře, jen zapomněl uvést důvody ke svému opožděnému postoji.

Čiň Putinovi dobře, rozkopávej ze všech sil společnost, úrážej novináře, obětuj Ferdinanda Peroutku na oltář bolševismu a snaž se umlčet veřejnoprávní média. Takto připravuj půdu pro autoritářký způsob vládnutí po vzoru režimu v Rusku tak dlouho, dokud tě tvůj velerus nepostaví do tak nepříjemné situace, v níž si budeš muset narychlo spíchnout nový kabátek, abys nemusel chodit kanálama.

1 0
možnosti
JL

Američani ale Rusy od SWIFTu, o kterém nic nevím, odpojit nechtějí - stačilo dnes sledovat Bidena na tiskovce, když mu někdo položil otázku, proč USA neudělají něco razantnějšího - usmál se doširoka vycenil své mohutné bílé náhradní zuby. Ne, mocipáni dělají to, co je pro ně výhodné. Američani a nikdo z NATO s Ruskem válčit nechce, jedině, že by Rusáci zaútočili na nějaký Pearl Harbor, ale proč by to dělali? Protože chtějí umřít v atomovém ohni?

0 0
možnosti
Foto

O35t72o 92K28a26d83ě81r61k14a

24. 2. 2022 23:34

V tom samem brifingu i rekl, ze Evropa nema vůli vypnouz SWIFT. Nemecko diky tomu ze odstavuje uhelne a jaderne elektarny je energeticky z 55% zavisle na ruskem plynu... a tam plati nezaplatis nemas... to je stejne jak s Inogy v byte... tož tak... ale pokud se vsichni nespokojime s malou bolesti tak pak muze prijit velka... jestki od Dombasu dostreli do Lvova tam tech cca400 dalsich km uz problem neni...

0 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik