Diskuse

Rozmanželství

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Ten návrh ležel ve sněmovně údajně více jak 1000 dní, než začal být projednáván. Takže odpověď na otázku "proč zrovna nyní" je třeba hledat spíše mezi odpůrci zákona než nějakou "homoloby", jak s oblibou někteří označují podporovatele zákona.

základním a jediným posláním každého živého druhu je jen jedno a to zachování existence tedy rozmnožit se

Zdroj: https://kaderka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=770074

Snad se schodneme, že k uvedenému nepotřebujeme manželství, píchat a rodit se dá i bez něj, tak si s tím zákonem nedělejte takovou hlavu, na tohle to lidstvo určitě nevymře. Už jsem to psal včera, pro vás, co se cítíte ohrožení se přeci nic nezmění, můžete se ženit, množit a rozvádět v pohodě dál.

1 0
možnosti
Foto

Podobnymi zakony se plizive blizi zanik euroatlanticke civilizace . Dalsim by traba mohla byt zmena v tom, ze v ramci zachovani nakradeneho majetku se muze brat bracha se sestrou...

5 0
možnosti
Foto

Je snad lepší doba než ta dnešní, covidová, aby se s určitou šancí na úspěch projednávala taková "důležitost"? Považuji to však za genderově nekorektní přístup, protože opět dochází diskriminaci, protože manželské soužití neumožňuje žádné z dalších asi 150 kategorií existencí, v nichž se někteří jedinci nacházejí. Měli by se polepšit.

0 0
možnosti
Foto

Ano, rozmanželství = rozmělněné manželství.

3 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik