Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Oto Kaděrko. Nakousl jste v poslednim odstavci sveho clanku ten pravy problem. Kazda vlada, vychazejici z koalicni nutnosti (dostat duveru), ma obrovskou moc. Ona svoji koalici dostava do vinku MOC vykonou a zaroven i MOC zakonodarnou. K navrseni celeho problemu, ma take v rukou VSECHNY penize CR. Uzasny system podlozeny Ustavou. To vsechno bez jakekoliv kontroly v celem systemu vedeni v CR.

Ja se opravdu divim, ze se nenasel silny jedinec v cele silne strany a zacal strhavat tou nadhernou moznosti vsechnu silu ve state. Madarsko ma stejny system a vidime toho silneho premiera. Jeho mluva, jeho gesta a jeho prednesene mysleky, presne ukazuji jeho znalost sve sily, dane tim zakladnim zakonem.

Preji vsem prijemnou nedeli.

0 0
možnosti
Foto

Doporučují starší maďarský film Pan profesor Hanibal. Na Orbána jak ušité.

0 0
možnosti

Autore, kdyby nebylo odstupné, tak by smlouva na dobu neurčitou nedávala žádný smysl. Vám nic nebrání zaměstnanci neprodlužovat smlouvu. Pokud nechcete platit odstupné, tak neprodlužujte smlouvy. A ti, kteří mají na poště složenky, kde mají údajně peníze od státu. Vy ale nevíte, jestli to jsou flákači nebo ne. Někdo účet nemá,tak si jde třeba pro invalidní důchod na poštu. Nebo když má např. jiné zdr. omezení. Jak vlastně můžete vědět, že všichni složenkáři berou peníze od státu? To se jich ve frontě ptáte?

4 1
možnosti
Foto

O33t81o 66K70a21d27ě56r60k30a

30. 7. 2022 14:21

Prima den. Máte pocit, že dobrý zaměstnavatel chce mít nejistotu a tím dává slouvy na dobu určitou. Proč mám šetřit na odstupné, když odvádím státu sociální pojištění. Proč nejde člověk rovnou do další práce a nebo na pracák, když nemůže a nebo nechce sehnat práci. A za ty roky co mám za sebou si myslím, že toho flákače od důchodce poznám i na té poště :-)

6 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,86
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik