Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Nejlepší bylo, že v neděli dopoledne 1. místopředseda ANO Karel Havlíček prohlásil, že kandidáta na prezidenta bude vybírat vedení hnutí v pondělí a v neděli večer už svou kandidaturu ohlásil Andrej Babiš. To je, řekl bych, vševypovídající:-)

1 0
možnosti
EZ

Kaděrka je regulérní blázen!

1 0
možnosti
Foto

O86t80o 51K64a77d92ě36r10k11a

1. 11. 2022 14:23

Prosim mohu Vas pozadat o nejaky váš text at vidim kdo mi tak lichotí . Dekuji

0 0
možnosti
EH

Fischer se onehda taky snažil posbírat podpisy, ale na 50 tisíc nedosáhl. Tak mu byly dobré podpisy politiků.

Asi by bylo férovější, kdyby musel mít občanské podpisy každý. Jenže současný systém nevyužívají pouze ti "špatní". :-)

2 0
možnosti
MR

Hlavne kandidatura Babise znamena, ze se podarilo neco na hlavni soupere najit. Bez sanci by do toho nesel. Takze se muzme tesit na tuny spiny co nas bude zaplavovat. Bude zajimavy jak se s tim vsicni vyporadaj. Protoze tohle zamava s kazdym.

6 0
možnosti
DS

Nemusel moc hledat. Nerudová je známá organizátorka doktoratmühle pro rakouské a německé politiky na své fakultě, Pavla není třeba komentovat a Fischer je nevolitelný. Je jistá drobná naděje, že v druhém kole bude koho proti Babišovi volit.

1 1
možnosti
MB

Styl naší politiky se nesmírně změnil. Za největší edemolátory považuji - MZ aAB. Miloš v podstatě podpilovával pilíř - Do systému zastupitelské demokracie - si přinesl systém svůj. Neustálé pokusy o ten prezidentský. Nekonečné ohýbání Ústavy -Pseudo argument váhy přímé volby. Ústava se ve vymezení pravomocí pochopitelně vůbec nezměnila. Miloš si Hrad zprivatizoval. Už ani nevystupoval v ČT - V podstatě další zaměstnanec Barrandova. Exkluzivní rozhovory pro bulvární Blesk. Vrcholem pohrdání je osvobození Baláka. K tomu těžké škody v zahraniční politice. Neuvěřitelná servilní kolaborace, až do úrovně svého zesměšnění ...

André dokázal nemožné. Zprivatizoval si celou ČR. I mastrštyk udržet svůj kolosální střet zájmů stranou. Čím více bohatne z veřejných prostředků - tím méně odvádí daní. Dlouhé roky nefiguruje mezi TOP 20 plátců. Člověk bez myšlenek a vyjadřování. To nevadí, vše udrží nově pojatý marketing. Rozhazování prostředků jako udržování dojmu prosperity ČR. Bezobratlý žralok bez uzardění. I děti jsou dobré k osobnímu prospěchu. Vše dočasu. Paralela s otcem, který byl rovněž za socialismu šetřen. Hospodářské machinace, zachráněn amnestií. Synovi ochočená úřední mašinerie mu slouží, funguje to. Pochopitelně vše má svůj konec. Poprvé u soudu mluví, až dostane pokyn. Je nucen se odpovídat a předkládat účty. Evidentně není zvyklý, tedy opět účelovka a kampaň. Prominentní výrostek z rudé rodiny - dokonce mluví o politickém procesu! Nese pečeť 2x soudů - "Jsi Bureš a navždy budeš"...

V neděli se oba aktéři tedy sešli. Demolátoři jsou v zádeli. Tak si to nepředstavoval ani jeden. Co zbývá? Usilovat o beztrestnost postu prezidenta ČR. Vážně, oba jmenovaní a Covid? To je na naši zemi docela hodně ... :-)

10 1
možnosti
PK

K prezidentským volbám i tentokrát půjdu. Jen se u nich pravděpodobně opět dočkám, volby menšího zla. A to mi docela vadí. Rád bych se konečně dočkal kandidáta, kterému bych opravdu dokázal důvěřovat. Pokud se mě však zeptáte který by to měl být, tak upřímně napíši, že nevím.

Snad několikrát zmiňovaný, Marek Eben.

4 0
možnosti
EH

Kdyby kandidoval komediant, má druhé kolo jisté. Viz Ukrajina, Reagan, Schwarzenegger....

1 3
možnosti
Foto

Pro imunitu cokoliv !!

8 0
možnosti
JK

Přežít Husáka s Jakešem uměl každý, pokud nešel doslova proti režimu a nebyl disident. A ať si každý podle své hlavy vybere kandidáta. Posledních x let mnoho lidí radí těm druhým, koho správně mají volit.

1 0
možnosti
Foto

O81t56o 82K56a85d65ě69r96k14a

31. 10. 2022 18:16

ja nikomu neradim... byť bych mohl...Lenina kdem videl😉

0 0
možnosti
RK

Navíc jako majitel 1/3 mediálního trhu. Úřad pro dohled nad volbami po roce zjistí, že kampaň nebyla v pořádku a uloží pokutu 200 tis Kč.

5 0
možnosti
  • Počet článků 322
  • Celková karma 23,18
  • Průměrná čtenost 1278x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik