Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A že stát (vláda) neměl tu "peřinu" na horší časy? Neříká se takovému výroku jako ukázala Benešová pokrytectví?

3 0
možnosti
PB

Naprosto přesně, karma.

2 0
možnosti
Foto

Celý blog je takový živelný, jak od Kerouaca, nabitý vztekem nad výrokem té podivné asimetrické osoby ("i" je správně, protože ona měří ASI metr na metr) a nad celou tou pochybnou vládou, která připomíná smečku vzhlížející ke svému páníčkovi, komu hodí pochoutku, komu ohlodanou kost a koho šlehne.

Karma po zásluze, ač vztek neutěší.

Někdy od poloviny ledna mám deja-vu, vybavuje se mi rok 2002, kdy se na Prahu hnala mileniální vlna a primátor jásal při tvrzení pohodové situace - následné škody zaplatil stát z daní a odpovědnost žádná. Letos se vláda chová stejně "odpovědně" a už dopředu vyhlašuje, že "drzouni" s požadavky náhrad dostanou kulový...... To se to "hospodaří" když je vždycky koho daněmi a poplatky obrat o peníze a vůbec vrchnosti nevadí, že je bere od těch, které veřejně dehonestuje.

A budeme si je volit a budeme....

4 0
možnosti
Foto

dekuji za hodnocení a slza mi ukapla s tím Kerouackem.... až se stydím 

0 0
možnosti
JK

Takže podle paní ministryně má být každý podnikatel připraven nato, že vláda se rozhodne ze dne na den ho připravit o veškeré příjmy na půl roku. Na toto si musí vytvořit "vatu" a ať se neopovažuje něco chtít po vládě, navíc soudně a neopomene soudcům naznačit, jak se k takové žalobě chovat, "...chtěla bych vidět takového soudce...".

Evidentně se náhled na "parazity" ve vládě nezměnil, v té vládě co umí hospodařit akorát s mínusem a to nyní s tak grandiózním, že ani Kalousek nedohlédne na dno té propasti, kdo si myslíte, že ten dluh zatáhne, kdo odvádí nejvíc daní. Nadnárodní firmy, miliardáři s matkami v daňových rájích, nebo politické neziskovky to rozhodně nejsou, jsou to ti "paraziti", zaměstnanci a koneční spotřebitelé, my, naše většina s průměrným a nižším příjmem.

Takže "paraziti" udělali jste si "vatu" i na zatáhnutí dluhu za náš skvělý stát.

Odtržení vůdce miliardáře od reality je absolutní, ministři jsou jen servilní úředníčci hlásající vůdcovu pravdu, která se mění podle toho jak Prchalovi vyšel průzkum veřejného mínění. Největší tragéd je ministr zdravotnictví, který má nakázáno každý den položit hlavu na špalek, jako obětní beran za celou vládu, jak si stojí v očích vůdce jsme viděli v přímém přenosu. Ostatní ministři vylézají sporadicky a vždycky je z toho nějaká blamáž, ovšem největší záseky má náš vůdce co zachránil "tisíce mrtvých".

Takže vy "paraziti" a všichni zachránění "zombíci" věříte ještě této vládě, ano, a co konkrétně?

3 0
možnosti

S ministry máte svatou pravdu. Poskakují kolem premiéra jak vystrašení žáčci, odečítají mu ze rtů a třesou se o své fleky. Už tu bylo leccos, ale taková míra ubohé servility ještě ne.

6 0
možnosti
  • Počet článků 324
  • Celková karma 22,34
  • Průměrná čtenost 1241x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik