Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ta iluze je po každých volbách. Protože žádná vláda ani radní a zastupitelstvo za vás neudělá to, co máte udělat sám. :-)

1 0
možnosti
JL

Pane Kaderko. Mluvite o politikovi jako o subjektu nejak specifikovanem.

Nedokazi si uvedomit vase mysleni. Jak muzete takhle mluvit, kdyz vy toho politika ani primo nevolite a kdyz krouskujete, nemyslim, ze vase znalost toho cloveka je velika.

Dnesni parlamentni volba je volbou pro procenta. Kvalita tech procent nema zadnou hodnotu. Jsou jen pro praci systemu. Tu hodnotu nikdy nevolime. Volime podle jmena strany a snad podle jmena vedouciho. Protoze, bez ohledu na moznosti, nikdy v dejinach techto voleb nemela zadna strana pres 50% (to pocitam minulost od roku 1867, zacatek konstitucni monarchie). Dusledek je nutnost vytvoreni KOALICE a tim koalicnim strany hazi programy svych stran z voleb, do kose. To je prvni slendrian systemu dnesnich voleb.

Druhy slendrian je v nutnosti mit vetsinu ve Snemovne, pro moznost vladnuti. Tim vytvarite okamzitou vetsinu pro vsechno, co vlada upece. (vladu mate prave z te koalice).

Treti slendrian je v moznosti vlady volit ve Snemovne. MOC vykona si privlastnuje i MOC zakonodarnou.

Ctvrty slendrian je ten nejvetsi. Pri sestaveni Koalice, pripada ji moznost manipulace s celym financnim zdrojem statu. Zde pripominam chamtivost vudce ANO se znovu stat premierem a mit tyto penize (moc) k manipulaci podle svych predstav.

Toto je vse podle nasi Ustavy. Nedivme se potom nasemu deficitu, nasi nespokojenosti kdyz na nic duleziteho nemate penize a atd.

Zde prohlasuji, ze vas nadpis je presny. Rozvedu to dal, protoze, je to iluze po kazde volbe.

Dekuji za pozornost.

0 0
možnosti
Foto

O69t85o 53K60a34d14ě19r95k74a

26. 9. 2022 18:13

Dekuji za doplneni a souhlasim. ja v rom nemam tak detailn znalost jako vy , ale mam pocit shody. Prima den

0 0
možnosti
  • Počet článků 323
  • Celková karma 21,47
  • Průměrná čtenost 1274x
už spíše starší (60) olomoučák , který poznal, že není lehké zůstat svůj :-)

Seznam rubrik